“Herkesin gönlünü kazanacağız!”

Darıca 25.12.2018 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Herkesin gönlünü kazanacağız!”

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, CHP Darıca Merkez Temsilciliği’nde kadınlarla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Törk, “Darıca’da yaşayan 81 ilden herkesin oyunu da gönlünü de kazanacağız.” dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gerek ev ziyaretleri gerek esnaf ve pazar ziyaretleri ile vatandaşın takdirini kazanan CHP’li Törk, dün CHP Darıca Merkez Temsilciliği’nde kadınlarla bir araya geldi. Yerel seçimlerde kadınların gücüne vurgu yapan Törk, seçimlerin kadınlarla kazanılacağını ifade etti. Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Çocuklarımızın ücretsiz kreşlere gittiği, kadınlarımızın daha fazla sosyalleşebildiği, gençlerimizin modern futbol sahalarında yetiştiği, otopark sorunlarının olmadığı, hem pazarcı esnafımızın hem de vatandaşlarımızın yüzünün güldüğü bir Darıca inşa etmek için bu yola çıktık. BORCU ÖDEMEYE HAZIRIZ 31 Mart seçimlerine siyasi düşüncelerimizi öne çıkararak bakmıyoruz. Bu kenti yönetmek artık vicdan meselesi. Bu kente değişim getirmek sizin elinizde. Hangi siyasi düşüncede olursak olalım bu kentte insanlar mutlu olmalı. Her mahalleye, her kesime eşit hizmet vereceğiz. Gençlerimize, çocuklarımıza, vatandaşlarımıza güzel bir Darıca inşa edeceğiz. Darıca’nın evladı bu kenti sizinle birlikte yönetecek. Darıca’mızı çocuklarımıza gönül rahatlığı ile anlatacağımız bir kent haline getireceğiz. Darıca Belediyesi’nin 130 milyonluk borcunu ödemeye de hizmet etmeye de hazırız. Artık bu millet bu kenti yönetmeye geliyor. Darıca’nın yeniden farklı bir bakışla, genç bir vizyonla, sizin içinizden çıkmış biri ile yönetilmeli.  Darıca’yı yeniden yaşanabilir bir kent yapacağız. Darıca’da yaşayan 81 ilden herkesin oyunu da gönlünü de kazanacağız. 31 Mart seçimleri Darıca’nın geleceğini oylayacağımız bir seçim olacak.” BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk buradaki ziyaretinin ardından Darıca Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan Pazartesi Pazarı’nda esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyerek esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Törk, göreve gelince pazarcıların da memnun olacağı, birlikte karar verecekleri bir proje ile pazarcı esnafının sorunlarına çözüm olacağını söyledi. Pazarcı esnafının istemeyeceği hiçbir projenin yapılmayacağını belirten Törk, pazarcı esnafına bol kazançlar diledi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi ile karşılaşan Törk, Darıcalı vatandaşlardan tam destek aldı.  
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, CHP Darıca Merkez Temsilciliği’nde kadınlarla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Törk, “Darıca’da yaşayan 81 ilden herkesin oyunu da gönlünü de kazanacağız.” dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gerek ev ziyaretleri gerek esnaf ve pazar ziyaretleri ile vatandaşın takdirini kazanan CHP’li Törk, dün CHP Darıca Merkez Temsilciliği’nde kadınlarla bir araya geldi. Yerel seçimlerde kadınların gücüne vurgu yapan Törk, seçimlerin kadınlarla kazanılacağını ifade etti. Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Çocuklarımızın ücretsiz kreşlere gittiği, kadınlarımızın daha fazla sosyalleşebildiği, gençlerimizin modern futbol sahalarında yetiştiği, otopark sorunlarının olmadığı, hem pazarcı esnafımızın hem de vatandaşlarımızın yüzünün güldüğü bir Darıca inşa etmek için bu yola çıktık.

BORCU ÖDEMEYE HAZIRIZ

31 Mart seçimlerine siyasi düşüncelerimizi öne çıkararak bakmıyoruz. Bu kenti yönetmek artık vicdan meselesi. Bu kente değişim getirmek sizin elinizde. Hangi siyasi düşüncede olursak olalım bu kentte insanlar mutlu olmalı. Her mahalleye, her kesime eşit hizmet vereceğiz. Gençlerimize, çocuklarımıza, vatandaşlarımıza güzel bir Darıca inşa edeceğiz. Darıca’nın evladı bu kenti sizinle birlikte yönetecek. Darıca’mızı çocuklarımıza gönül rahatlığı ile anlatacağımız bir kent haline getireceğiz. Darıca Belediyesi’nin 130 milyonluk borcunu ödemeye de hizmet etmeye de hazırız. Artık bu millet bu kenti yönetmeye geliyor. Darıca’nın yeniden farklı bir bakışla, genç bir vizyonla, sizin içinizden çıkmış biri ile yönetilmeli.  Darıca’yı yeniden yaşanabilir bir kent yapacağız. Darıca’da yaşayan 81 ilden herkesin oyunu da gönlünü de kazanacağız. 31 Mart seçimleri Darıca’nın geleceğini oylayacağımız bir seçim olacak.”

BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk buradaki ziyaretinin ardından Darıca Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan Pazartesi Pazarı’nda esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyerek esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Törk, göreve gelince pazarcıların da memnun olacağı, birlikte karar verecekleri bir proje ile pazarcı esnafının sorunlarına çözüm olacağını söyledi. Pazarcı esnafının istemeyeceği hiçbir projenin yapılmayacağını belirten Törk, pazarcı esnafına bol kazançlar diledi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi ile karşılaşan Törk, Darıcalı vatandaşlardan tam destek aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.