Herkesin hakkını savunacağız

Gebze 26.02.2019 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Herkesin hakkını savunacağız

Millet İttifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ev ziyaretlerini sürdürüyor. Yavuz Selim Mahallesine konuk olan Başkan Adayı Recep Dursun, “Her insanın ve sokakta yaşayan canlıların haklarını savunan bir anlayışımız olacak.” dedi.

Millet İttifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ev ziyaretlerine devam ediyor. Yavuz Selim Mahallesinde düzenlenen ev ziyaretine katılan Başkan Adayı Recep Dursun, seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı. Gerçekleştirilen ziyarete İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Şafak Akın ve İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları üyeleri katıldı. Başkan Adayı Recep Dursun burada, “Değişen ve üreten bir Gebze sözü veriyorum.” dedi. HAKKINIZI SİZE VERECEĞİZ Başkan Adayı Recep Dursun, “Beylikbağı bölgesinin temel sorunu tapu sorunu. Yedi senedir burada kardeş olduk, birbirimize yoldaş olduk. Göreve gelir gelmez bu anlamda gerekeni yapacağız. Hakkınızı size teslim edip ardından diğer hizmetler için beraber karar vereceğiz. Beylikbağı bölgesini birlikte geliştireceğiz. Bu bölge için hangi hizmet isteniyorsa onları yapacağız. Martın sonundaki baharı hep beraber yaşayacağız.” şeklinde konuştu. BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ   “Yan yana insanca yaşayacağız.” diyen Millet İttifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, “Sokakta yaşayan canlıların da haklarını savunacağız. Hep birlikte yaşadığımız bir Gebze meydana getireceğiz. Çocuklarımız için kreş, gençler için kültür ve sanat merkezleri yapacağız. Pazar alanlarını her mahalleye taşıyacağız. Kaynaklarını doğru kullanan bir anlayışla kısa zamanda mutlu ve huzurlu bir şehir oluşturacağız.” dedi. 
Millet İttifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ev ziyaretlerini sürdürüyor. Yavuz Selim Mahallesine konuk olan Başkan Adayı Recep Dursun, “Her insanın ve sokakta yaşayan canlıların haklarını savunan bir anlayışımız olacak.” dedi.

Millet İttifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ev ziyaretlerine devam ediyor. Yavuz Selim Mahallesinde düzenlenen ev ziyaretine katılan Başkan Adayı Recep Dursun, seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı. Gerçekleştirilen ziyarete İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Şafak Akın ve İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları üyeleri katıldı. Başkan Adayı Recep Dursun burada, “Değişen ve üreten bir Gebze sözü veriyorum.” dedi.

HAKKINIZI SİZE VERECEĞİZ

Başkan Adayı Recep Dursun, “Beylikbağı bölgesinin temel sorunu tapu sorunu. Yedi senedir burada kardeş olduk, birbirimize yoldaş olduk. Göreve gelir gelmez bu anlamda gerekeni yapacağız. Hakkınızı size teslim edip ardından diğer hizmetler için beraber karar vereceğiz. Beylikbağı bölgesini birlikte geliştireceğiz. Bu bölge için hangi hizmet isteniyorsa onları yapacağız. Martın sonundaki baharı hep beraber yaşayacağız.” şeklinde konuştu.

BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

 

“Yan yana insanca yaşayacağız.” diyen Millet İttifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, “Sokakta yaşayan canlıların da haklarını savunacağız. Hep birlikte yaşadığımız bir Gebze meydana getireceğiz. Çocuklarımız için kreş, gençler için kültür ve sanat merkezleri yapacağız. Pazar alanlarını her mahalleye taşıyacağız. Kaynaklarını doğru kullanan bir anlayışla kısa zamanda mutlu ve huzurlu bir şehir oluşturacağız.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.