19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Herkesin parası emniyette

Ekonomi 15.08.2018 - 08:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Herkesin parası emniyette

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, son gelişmelerle ilgili şöyle konuştu: "BDDK, SPK, Hazine, Merkez Bankası bütün bankacılık sistemiyle birlikte doğru tavırları zamanında ve eş zamanlı olarak alabildi. ATM'lerimize olabildiğince efektif yükledik. Herkesin parası, mevduatı bankacılık sisteminde ve emniyette. Bütün efektifleri kasamıza doldurduk. Vatandaş isterse masanın üzerinde parası hazır. Kimse endişe etmesin." 2 MİLYAR DOLAR SATIŞ OLDU Garanti Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Erbil, dövizdeki hareketliliğe ilişkin "Aklımız ermiyor. Ne oluyor da bugün bu seviyeleri görüyoruz. Bir bankacı olarak çok fazla anlamlandıramıyorum" dedi. Müşterilerin 2 milyar dolara yakın dolar satışı yaptığını belirten Fuat Erbil, "Bu da vatandaşın ekonomiye olan sağduyulu yaklaşımını ifade ediyor" diye konuştu. Merkez Bankası'nın aldığı tedbirlerin doğru olduğunu kaydeden Fuat Erbil, "Bu adımlar rasyonel adımlar" ifadelerini kullandı..

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, son gelişmelerle ilgili şöyle konuştu: "BDDK, SPK, Hazine, Merkez Bankası bütün bankacılık sistemiyle birlikte doğru tavırları zamanında ve eş zamanlı olarak alabildi. ATM'lerimize olabildiğince efektif yükledik. Herkesin parası, mevduatı bankacılık sisteminde ve emniyette. Bütün efektifleri kasamıza doldurduk. Vatandaş isterse masanın üzerinde parası hazır. Kimse endişe etmesin."

2 MİLYAR DOLAR SATIŞ OLDU
Garanti  Genel Müdürü Ali Fuat , dövizdeki hareketliliğe ilişkin "Aklımız ermiyor. Ne oluyor da bugün bu seviyeleri görüyoruz. Bir bankacı olarak çok fazla anlamlandıramıyorum" dedi. Müşterilerin 2 milyar dolara yakın dolar satışı yaptığını belirten Fuat Erbil, "Bu da vatandaşın ekonomiye olan sağduyulu yaklaşımını ifade ediyor" diye konuştu. Merkez Bankası'nın aldığı tedbirlerin doğru olduğunu kaydeden Fuat Erbil, "Bu adımlar rasyonel adımlar" ifadelerini kullandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.