19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hesap verme zamanı

Spor 18.04.2016 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hesap verme zamanı

Hesap verme zamanı

Şeffaf bir yönetim anlayışla Gebzespor’u yöneten Başkan İlker Çakır, Çengelköy maçıyla geride kalan sezonun mali bütçesini gelir-gider tablosuyla açıklayacak. Satılan kombine kartlar ile saha içine alınan reklamların ücretlerini kalem kalem açıklamaya hazırlanan Başkan Çakır, “Gebzespor’a verilmiş olan paraların nerelere harcandığını, kimlerin ne kadar verdiği tam anlamıyla beyan edilip kamuoyuna duyurulacak. Biz de insanız. Ola ki atladığımız bir konu olunduğunda söylenmesini temenni ederiz. Şimdi hesap verme zamanı” dedi. TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ YAPILACAK Öte yandan Gebzespor yönetimi tüzük değişikliği için genel kurul kararı aldı. Buna göre ilk oturum 23 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’da kulüp tesislerinde gerçekleşecek. Yeterli çoğunluk sağlanmazsa, kongre bir hafta sonra aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşmiş olacak.
Hesap verme zamanı

Şeffaf bir yönetim anlayışla Gebzespor’u yöneten Başkan İlker Çakır, Çengelköy maçıyla geride kalan sezonun mali bütçesini gelir-gider tablosuyla açıklayacak. Satılan kombine kartlar ile saha içine alınan reklamların ücretlerini kalem kalem açıklamaya hazırlanan Başkan Çakır, “Gebzespor’a verilmiş olan paraların nerelere harcandığını, kimlerin ne kadar verdiği tam anlamıyla beyan edilip kamuoyuna duyurulacak. Biz de insanız. Ola ki atladığımız bir konu olunduğunda söylenmesini temenni ederiz. Şimdi hesap verme zamanı” dedi.

TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ YAPILACAK

Öte yandan Gebzespor yönetimi tüzük değişikliği için genel kurul kararı aldı. Buna göre ilk oturum 23 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’da kulüp tesislerinde gerçekleşecek. Yeterli çoğunluk sağlanmazsa, kongre bir hafta sonra aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşmiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.