Hevesleri kursaklarında kalsın!

Spor 25.03.2016 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hevesleri kursaklarında kalsın!

GEBZESPOR, BABAESKİSPOR’U DEVİREREK BÖLGE İKİNCİLİĞİNİ SAĞLAMA ALMAK İSTİYOR

  3 haftadır gol yollarında suskun kalan Gebzespor, Babaeskispor’a patlamaya kararlı. Bölge ikinciliği için rakiplerinin hevesini kursaklarında bırakmak isteyen Mor Menekşeler, Pazar günü oynayacağı maçta kötü bir sürprizle karşılaşmamak adına kazanmak için her şeyi yapacak. Ligin 23.haftasında sahasında Babaeskispor’u konuk edecek olan Gebzespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Sezonu bölge ikincisi bitirmek adına mutlaka kazanılması gereken kritik maça futbolcularına hazırlayan Teknik Direktör Cengiz Demir, hata istemiyor. Son 3 haftadır gol atamayan takımına telkinlerde bulunan Demir, dün yapılan çift kale maçta özellikle gol yollarının üzerinde durdu. son haftalardaki gol kısırlığını çözmek adına özel bir çalışma yapan mor beyazlılar, Babaeski maçında bu şanssızlığını kırmak istiyor. ERKEN GOL MAÇI KOPARIR Ligin ilk yarısında oynanan maçta rakibini Ali Katırcı, Ercan Kuruçay ve Nizamettin Yaşar’ın golleriyle 3-0 yenen Gebzespor, rövanş maçında da rakibine puan kaptırmak istemiyor. Rakiplerinin hevesini kursağında bırakmak isteyen Mor Menekşeler, kağıt üzerinde kolay gözüken maçı zora dönüştürmemek adına bulacağı erken bir golle hem rakibinin fişini çekmeyi, hem de maçı erken koparmayı arzuluyor.
GEBZESPOR, BABAESKİSPOR’U DEVİREREK BÖLGE İKİNCİLİĞİNİ SAĞLAMA ALMAK İSTİYOR

 

3 haftadır gol yollarında suskun kalan Gebzespor, Babaeskispor’a patlamaya kararlı. Bölge ikinciliği için rakiplerinin hevesini kursaklarında bırakmak isteyen Mor Menekşeler, Pazar günü oynayacağı maçta kötü bir sürprizle karşılaşmamak adına kazanmak için her şeyi yapacak.

Ligin 23.haftasında sahasında Babaeskispor’u konuk edecek olan Gebzespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Sezonu bölge ikincisi bitirmek adına mutlaka kazanılması gereken kritik maça futbolcularına hazırlayan Teknik Direktör Cengiz Demir, hata istemiyor. Son 3 haftadır gol atamayan takımına telkinlerde bulunan Demir, dün yapılan çift kale maçta özellikle gol yollarının üzerinde durdu. son haftalardaki gol kısırlığını çözmek adına özel bir çalışma yapan mor beyazlılar, Babaeski maçında bu şanssızlığını kırmak istiyor.

ERKEN GOL MAÇI KOPARIR

Ligin ilk yarısında oynanan maçta rakibini Ali Katırcı, Ercan Kuruçay ve Nizamettin Yaşar’ın golleriyle 3-0 yenen Gebzespor, rövanş maçında da rakibine puan kaptırmak istemiyor. Rakiplerinin hevesini kursağında bırakmak isteyen Mor Menekşeler, kağıt üzerinde kolay gözüken maçı zora dönüştürmemek adına bulacağı erken bir golle hem rakibinin fişini çekmeyi, hem de maçı erken koparmayı arzuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.