19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Heyecan var gol yok! 0-0

Spor 16.12.2019 - 09:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Heyecan var gol yok! 0-0

SARI YEŞİLLİLER NEVŞEHİR KARŞISINDA 1 PUANA RAZI OLDU

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin ilk devresinin son haftasında sahasında konuk ettiği Nevşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak haftalar sonra Play-Off potasının dışında kaldı. 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Play-Off yarışındaki rakiplerinden Nevşehir Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayamayan sarı yeşilliler, ilk 20 dakikada oldukça zor anlar yaşadı. Yasin Dülger ve Emre Gemici ile 4 net gol pozisyonuna giren konuk ekip, bu pozisyonlarda çerçeveyi bulamayarak yakaladığı fırsatları cömertçe harcadı. İlk yarıda neredeyse hiç hücum yapamayan Darıca G.B, soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi. İKİNCİ YARIDA DİRENÇLİ DARICA Mücadelenin ikinci yarısının hemen başında Berat-Emre Alan değişikliği ile hücumda kıpırdamaya başlayan sarı yeşilliler, ilk yarıda karşılık veremediği oyunu ikinci yarıda eşitledi. 72’de Onuray Köse ile ilk ciddi pozisyonunu yakalayan Darıca G.B, net bir gol şansından faydalanamadı. Konuk ekipte 86.dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Emre Fırtına mutlak bir pozisyonu kaçırdı. SON BÖLÜM NEFES KESTİ 89’da bu kez Selman Sevinç’in altı pasta topla buluşması ile gol diye ayağa kalkan Darıca tribünleri, topun üstten auta gitmesiyle adeta saç baş yoldu. Mücadelenin 90+4.dakikasında kontra atak yakalayan konuk ekipte Emre Fırtına’nın müsait pozisyondaki şutunu çok iyi çelen kaleci Hasan Göksu, takımına 1 puanı getiren kurtarışı yaptı. Üst üste 4.haftada rakip ağları sarsamayan Darıca G.B zirvenin 7 puan gerisine düşerken, devreyi 28 puanla 6.sırada kapattı. 3.Lig’de 2019-2020 sezonunun ikinci yarısı 12 Ocak 2020’de başlayacak.
SARI YEŞİLLİLER NEVŞEHİR KARŞISINDA 1 PUANA RAZI OLDU

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin ilk devresinin son haftasında sahasında konuk ettiği Nevşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak haftalar sonra Play-Off potasının dışında kaldı.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Play-Off yarışındaki rakiplerinden Nevşehir Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayamayan sarı yeşilliler, ilk 20 dakikada oldukça zor anlar yaşadı. Yasin Dülger ve Emre Gemici ile 4 net gol pozisyonuna giren konuk ekip, bu pozisyonlarda çerçeveyi bulamayarak yakaladığı fırsatları cömertçe harcadı. İlk yarıda neredeyse hiç hücum yapamayan Darıca G.B, soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.

İKİNCİ YARIDA DİRENÇLİ DARICA

Mücadelenin ikinci yarısının hemen başında Berat-Emre Alan değişikliği ile hücumda kıpırdamaya başlayan sarı yeşilliler, ilk yarıda karşılık veremediği oyunu ikinci yarıda eşitledi. 72’de Onuray Köse ile ilk ciddi pozisyonunu yakalayan Darıca G.B, net bir gol şansından faydalanamadı. Konuk ekipte 86.dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Emre Fırtına mutlak bir pozisyonu kaçırdı.

SON BÖLÜM NEFES KESTİ

89’da bu kez Selman Sevinç’in altı pasta topla buluşması ile gol diye ayağa kalkan Darıca tribünleri, topun üstten auta gitmesiyle adeta saç baş yoldu. Mücadelenin 90+4.dakikasında kontra atak yakalayan konuk ekipte Emre Fırtına’nın müsait pozisyondaki şutunu çok iyi çelen kaleci Hasan Göksu, takımına 1 puanı getiren kurtarışı yaptı. Üst üste 4.haftada rakip ağları sarsamayan Darıca G.B zirvenin 7 puan gerisine düşerken, devreyi 28 puanla 6.sırada kapattı. 3.Lig’de 2019-2020 sezonunun ikinci yarısı 12 Ocak 2020’de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.