“Hiç kimseyi kimseden ayırmadık, ayırmayız”

Gebze 27.04.2020 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Hiç kimseyi kimseden ayırmadık, ayırmayız”

BAŞKAN ZİNNUR BÜYÜKGÖZ, BELEDİYENİN GIDA YARDIMLARININ SORULMASI ÜZERİNE ÇOK NET KONUŞTU;

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlara yapılan yardımların akıbetini soran İYİ Parti Meclis üyesi Birol Elüstü’ye cevap vererek, “Yardımlarımız sırasıyla ulaşıyor. Ayrım yapmamız mümkün değil” dedi. Gebze Belediye Olağanüstü Meclisi Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Covid-19 salgını nedeniyle GKM’de gerçekleştirilen meclis öncesi maske, kolonya ve dezenfektan ikramı yapıldı. Ayrıca katılımcılara koruyucu yüz maskesi dağıtılırken meclis üyeleri aralarında bir boşlukla meclisi takip etti. HER BİRİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM Gebze Kültür Merkezinde yapılan Belediye Meclisinde konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kurallara uymaya devam edeceğiz. İnşallah bayramı daha sağlıklı karşılayacağız. Ben bugün meclise gelen hepinize vatandaş adına teşekkür ediyorum. İnsanlığa hizmet için buradayız. Daha fazla dikkat etmeye devam edeceğiz. Sağlıkçılarımıza buradan teşekkür etmek istiyorum, zor zamanlarda çalışıyorlar, işleri çok zor, iyi ki varlar” şeklinde konuştu. ELÜSTÜ GIDA YARDIMLARINI SORDU Gündem maddelerinin konuşulduğu, salgın dönemi boyunca belediye tarafından yapılan hizmet maddelerinin görüşülüp oylandığı olağanüstü mecliste, meclis sonunda “Belediye yardımlarını alamayan insanlar var, serzenişleri sosyal medyada” şeklinde konuşan İYİ Parti Meclis üyesi Birol Elüstü, vatandaşlara yapılan gıda desteği konusunda Başkan Zinnur Büyükgöz’e sorular yönelterek bazı vatandaşların destek alamadığını sosyal medyada yazdıklarını ifade etti. HERKESİN HER ZAMAN YANINDAYIZ Başkan Büyükgöz konuyla ilgili, “Tüm vatandaşlarımıza her zaman her anlamda destek sunuyoruz. Sunmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız bugünlerde çok hassas. Yardımların anında gelmesini istiyor. Bu yardımları sırayla tüm halkımıza yolluyoruz. Ayırım yapmamız, herhangi şekilde unutmamız mümkün değil. Biraz gecikince gerek telefondan gerekse sosyal medyadan vatandaş serzenişte, çeşitli şekilde alınganlıklara ve siteme başvuruyor, kimseyi kimseden ayırmadık, ayırmayız” dedi.
BAŞKAN ZİNNUR BÜYÜKGÖZ, BELEDİYENİN GIDA YARDIMLARININ SORULMASI ÜZERİNE ÇOK NET KONUŞTU;

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlara yapılan yardımların akıbetini soran İYİ Parti Meclis üyesi Birol Elüstü’ye cevap vererek, “Yardımlarımız sırasıyla ulaşıyor. Ayrım yapmamız mümkün değil” dedi.

Gebze Belediye Olağanüstü Meclisi Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Covid-19 salgını nedeniyle GKM’de gerçekleştirilen meclis öncesi maske, kolonya ve dezenfektan ikramı yapıldı. Ayrıca katılımcılara koruyucu yüz maskesi dağıtılırken meclis üyeleri aralarında bir boşlukla meclisi takip etti.

HER BİRİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Gebze Kültür Merkezinde yapılan Belediye Meclisinde konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kurallara uymaya devam edeceğiz. İnşallah bayramı daha sağlıklı karşılayacağız. Ben bugün meclise gelen hepinize vatandaş adına teşekkür ediyorum. İnsanlığa hizmet için buradayız. Daha fazla dikkat etmeye devam edeceğiz. Sağlıkçılarımıza buradan teşekkür etmek istiyorum, zor zamanlarda çalışıyorlar, işleri çok zor, iyi ki varlar” şeklinde konuştu.

ELÜSTÜ GIDA YARDIMLARINI SORDU

Gündem maddelerinin konuşulduğu, salgın dönemi boyunca belediye tarafından yapılan hizmet maddelerinin görüşülüp oylandığı olağanüstü mecliste, meclis sonunda “Belediye yardımlarını alamayan insanlar var, serzenişleri sosyal medyada” şeklinde konuşan İYİ Parti Meclis üyesi Birol Elüstü, vatandaşlara yapılan gıda desteği konusunda Başkan Zinnur Büyükgöz’e sorular yönelterek bazı vatandaşların destek alamadığını sosyal medyada yazdıklarını ifade etti.

HERKESİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Başkan Büyükgöz konuyla ilgili, “Tüm vatandaşlarımıza her zaman her anlamda destek sunuyoruz. Sunmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız bugünlerde çok hassas. Yardımların anında gelmesini istiyor. Bu yardımları sırayla tüm halkımıza yolluyoruz. Ayırım yapmamız, herhangi şekilde unutmamız mümkün değil. Biraz gecikince gerek telefondan gerekse sosyal medyadan vatandaş serzenişte, çeşitli şekilde alınganlıklara ve siteme başvuruyor, kimseyi kimseden ayırmadık, ayırmayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.