Hidropaks Gebze Tayfunspor altın buldu

Spor 17.10.2017 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hidropaks Gebze Tayfunspor altın buldu

3.hafta maçında Uzuntarla Belediyespor’a konuk olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, zorlu deplasmandan 1-1’lik beraberlikle döndü. Gebze temsilcisi gelecek hafta sahasında Bağçeşme’yi mağlup ettiği taktirde liderlik koltuğuna oturacak. 1.Amatör Küme B Grubu ekiplerimizden Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin 3.haftasında deplasmanda konuk olduğu Uzuntarla Belediyespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Karşılaşmanın 13.dakikasında gelişen Tayfunspor atağında orta sahadaki pas trafiğinin ardından topla buluşan Berk Altınkaya, yaklaşık 25 metre uzaklıktan  topu filelerle buluşturdu. Çok iyi bir futbol ortaya koyan Gebze temsilcisi farkı arttırabilecek pozisyonları cömertçe harcadı. 1 PUAN İYİ PUAN Karşılaşmanın 43.dakikasında gelişen Uzuntarla atağında kalemizde oluşan karambol sonucunda top filelerle buluştu ve bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu tayin etti:1-1 Bu sonucun ardından puanını 7’ye yükselten Hidropaks Gebze Tayfunspor, zirve yolunda kritik 1 puanı hanesine yazdırdı. Tayfunspor 21 Ekim Cumartesi günü 9 puanı bulunan lider Bağçeşmespor’u sahasında konuk edecek.

3.hafta maçında Uzuntarla Belediyespor’a konuk olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, zorlu deplasmandan 1-1’lik beraberlikle döndü. Gebze temsilcisi gelecek hafta sahasında Bağçeşme’yi mağlup ettiği taktirde liderlik koltuğuna oturacak.

1.Amatör Küme B Grubu ekiplerimizden Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin 3.haftasında deplasmanda konuk olduğu Uzuntarla Belediyespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Karşılaşmanın 13.dakikasında gelişen Tayfunspor atağında orta sahadaki pas trafiğinin ardından topla buluşan Berk Altınkaya, yaklaşık 25 metre uzaklıktan  topu filelerle buluşturdu. Çok iyi bir futbol ortaya koyan Gebze temsilcisi farkı arttırabilecek pozisyonları cömertçe harcadı.

1 PUAN İYİ PUAN

Karşılaşmanın 43.dakikasında gelişen Uzuntarla atağında kalemizde oluşan karambol sonucunda top filelerle buluştu ve bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu tayin etti:1-1 Bu sonucun ardından puanını 7’ye yükselten Hidropaks Gebze Tayfunspor, zirve yolunda kritik 1 puanı hanesine yazdırdı. Tayfunspor 21 Ekim Cumartesi günü 9 puanı bulunan lider Bağçeşmespor’u sahasında konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.