19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hidropaks Gebze Tayfunspor zirve aşkına!

Spor 13.10.2017 - 15:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hidropaks Gebze Tayfunspor zirve aşkına!

Hidropaks Hidrolik A.Ş gibi önemli bir firmanın isim sponsorluğu altında mücadele eden Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin 3.haftasında Pazar günü deplasmanda Uzuntarla Belediyespor’a konuk olacak. Derbent Stadı’nda oynanacak olan zorlu 90 dakika saat 17.00’da başlayacak.

Yeni sezonda kurumsal bir yapıya bürünerek dikkatleri üzerine çeken 1.Amatör Küme B Grubu ekiplerinden Hidropaks Gebze Tayfunspor’da şimdi de liderlik hesapları yapılmaya başlandı. Sezona 2’de 2 yaparak start veren Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin ilk haftasında Şirinköyspor’u deplasmanda 4-1 yenerken, ikinci hafta maçında ise sahasında Çamlıtepe’yi 3-0’lık skorla devirmişti. YARIN RAKİP UZUNTARLA Oynadığı iki maçta 7 gol atıp kalesinde yalnızca bir gol gören Fatih Yıldız’ın öğrencileri, ligin üçüncü haftasında ise Pazar günü deplasmanda Uzuntarla Belediyespor’a konuk olacak. Kendisi gibi 6 puanı bulunan rakibi karşısında galibiyet hesapları yapan Hidropaks Gebze Tayfunspor, zorlu maçtan zaferle dönerek zirvenin kritik virajı kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Derbent Stadı’nda oynanacak olan zorlu 90 dakika saat 17.00’da başlayacak. HİDROPAKS’IN GÜCÜNÜ ARKASINDA HİSSEDİYOR Hidropaks Hidrolik A.Ş gibi önemli bir firmanın isim sponsorluğunu alarak Hidropaks Gebze Tayfunspor ismiyle mücadele eden Gebze’nin köklü kulübü Tayfunspor, Hidropaks’ın desteğini arkasında hissediyor. Gebze’de ilk kez bir amatör kulübü isim sponsorluğunu alarak mücadele ederken, Hidropaks Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Işıkdağ yarın Uzuntarla ile oynanacak olan zorlu maçta Hidropaks Gebze Tayfunspor’a başarılar diledi.
Hidropaks Hidrolik A.Ş gibi önemli bir firmanın isim sponsorluğu altında mücadele eden Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin 3.haftasında Pazar günü deplasmanda Uzuntarla Belediyespor’a konuk olacak. Derbent Stadı’nda oynanacak olan zorlu 90 dakika saat 17.00’da başlayacak.

Yeni sezonda kurumsal bir yapıya bürünerek dikkatleri üzerine çeken 1.Amatör Küme B Grubu ekiplerinden Hidropaks Gebze Tayfunspor’da şimdi de liderlik hesapları yapılmaya başlandı. Sezona 2’de 2 yaparak start veren Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin ilk haftasında Şirinköyspor’u deplasmanda 4-1 yenerken, ikinci hafta maçında ise sahasında Çamlıtepe’yi 3-0’lık skorla devirmişti.

YARIN RAKİP UZUNTARLA

Oynadığı iki maçta 7 gol atıp kalesinde yalnızca bir gol gören Fatih Yıldız’ın öğrencileri, ligin üçüncü haftasında ise Pazar günü deplasmanda Uzuntarla Belediyespor’a konuk olacak. Kendisi gibi 6 puanı bulunan rakibi karşısında galibiyet hesapları yapan Hidropaks Gebze Tayfunspor, zorlu maçtan zaferle dönerek zirvenin kritik virajı kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Derbent Stadı’nda oynanacak olan zorlu 90 dakika saat 17.00’da başlayacak.

HİDROPAKS’IN GÜCÜNÜ ARKASINDA HİSSEDİYOR

Hidropaks Hidrolik A.Ş gibi önemli bir firmanın isim sponsorluğunu alarak Hidropaks Gebze Tayfunspor ismiyle mücadele eden Gebze’nin köklü kulübü Tayfunspor, Hidropaks’ın desteğini arkasında hissediyor. Gebze’de ilk kez bir amatör kulübü isim sponsorluğunu alarak mücadele ederken, Hidropaks Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Işıkdağ yarın Uzuntarla ile oynanacak olan zorlu maçta Hidropaks Gebze Tayfunspor’a başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.