Hidropaks Tayfun’dan tatsız son! 1-2

Spor 03.11.2019 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hidropaks Tayfun’dan tatsız son! 1-2

Hidropaks Tayfunspor’a soğuk duş. Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden bordo beyazlı ekibimiz, Metin Oktay Stadı’nda ağırladığı lider Arslanbey Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilerek ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı. Karşılaşmaya ev sahibi olmanın avantajıyla baskılı başlayan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, final paslarındaki tercih hataları nedeniyle net bir pozisyon bulamadı. 16.dakikada Burak’ın üst direkte patlayan şutuyla gole yaklaşan konuk ekip 21’de penaltı kazandı. Sinan’ın içeriye çevirdiği pasta topa yatarak müdahale etmek isteyen Resul’un eline çarpan top sonrasında penaltı kazanan Arslanbey, Sinan’ın golüyle 1-0 öne geçti. TEK GOL OĞUZ’DAN 28’de bir kez daha direğe takılan konuk ekip, ilk yarının son bölümünde Mustafa’nın ayağından bir gol daha bularak farkı 2’ye çıkardı. Karşılaşmanın ikinci yarısına önde basarak başlayan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, 62.dakikada Oğuz Danışan’ın golüyle farkı 1’e indirdi. Beraberlik için yoğun bir baskı kuran Hidropaks Tayfunspor, savunmada hata yapmayan Arslabey duvarını geçemeyerek sahadan puansız ayrıldı. İkinci yenilgisini de evinde alan bordo beyazlılar, ilk yarının son haftasını BAY geçecek.

Hidropaks Tayfunspor’a soğuk duş. Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden bordo beyazlı ekibimiz, Metin Oktay Stadı’nda ağırladığı lider Arslanbey Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilerek ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı. Karşılaşmaya ev sahibi olmanın avantajıyla baskılı başlayan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, final paslarındaki tercih hataları nedeniyle net bir pozisyon bulamadı. 16.dakikada Burak’ın üst direkte patlayan şutuyla gole yaklaşan konuk ekip 21’de penaltı kazandı. Sinan’ın içeriye çevirdiği pasta topa yatarak müdahale etmek isteyen Resul’un eline çarpan top sonrasında penaltı kazanan Arslanbey, Sinan’ın golüyle 1-0 öne geçti.

TEK GOL OĞUZ’DAN

28’de bir kez daha direğe takılan konuk ekip, ilk yarının son bölümünde Mustafa’nın ayağından bir gol daha bularak farkı 2’ye çıkardı. Karşılaşmanın ikinci yarısına önde basarak başlayan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, 62.dakikada Oğuz Danışan’ın golüyle farkı 1’e indirdi. Beraberlik için yoğun bir baskı kuran Hidropaks Tayfunspor, savunmada hata yapmayan Arslabey duvarını geçemeyerek sahadan puansız ayrıldı. İkinci yenilgisini de evinde alan bordo beyazlılar, ilk yarının son haftasını BAY geçecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.