Hidropaks Tayfun’un Metin Oktay kabusu! 1-2

Spor 09.12.2019 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hidropaks Tayfun’un Metin Oktay kabusu! 1-2

Hidropaks Gebze Tayfunspor, Metin Oktay Stadı’nda kabus yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta lider Diliskelesispor’u deplasmanda yenerek rakibinin namağlup ünvanına son veren bordo beyazlı ekip, bu hafta sahasında konuk ettiği Çınarlıspor’a 2-1 yenilerek kendi bacağına sıktı. Bu sezon iç sahada oynadığı 6 maçta yalnızca 1 kez kazanan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, Metin Oktay Stadı’nda tam 13 puan bıraktı. TAYFUN AVA GİDERKEN AVLANDI Play-Off yarışı verdiği rakibi Çınarlıspor karşısında maça istekli başlasa da gol kilidini açmakta güçlük çeken Hidropaks Tayfunspor, mücadelenin 75.dakikasında 1-0 geriye düştü. Tüm riskleri alan bordo beyazlılar, 88’de beraberlik golünü Uğur Güler ile buldu. 1-1’den sonra galibiyet golü için adeta topyekün rakip kalede gol arayan Fatih Yıldız’ın talebeleri, 90+1’de savunmada eksik yakalanarak kalesinde şok bir gol görerek sahadan puansız ayrıldı. Kritik maçı kaybederek 16 puanda kalan bordo beyazlılar, haftayı 5’nci sırada bitirirken, Çınarlıspor A Grubu’nun yeni lideri oldu.  

Hidropaks Gebze Tayfunspor, Metin Oktay Stadı’nda kabus yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta lider Diliskelesispor’u deplasmanda yenerek rakibinin namağlup ünvanına son veren bordo beyazlı ekip, bu hafta sahasında konuk ettiği Çınarlıspor’a 2-1 yenilerek kendi bacağına sıktı. Bu sezon iç sahada oynadığı 6 maçta yalnızca 1 kez kazanan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, Metin Oktay Stadı’nda tam 13 puan bıraktı.

TAYFUN AVA GİDERKEN AVLANDI

Play-Off yarışı verdiği rakibi Çınarlıspor karşısında maça istekli başlasa da gol kilidini açmakta güçlük çeken Hidropaks Tayfunspor, mücadelenin 75.dakikasında 1-0 geriye düştü. Tüm riskleri alan bordo beyazlılar, 88’de beraberlik golünü Uğur Güler ile buldu. 1-1’den sonra galibiyet golü için adeta topyekün rakip kalede gol arayan Fatih Yıldız’ın talebeleri, 90+1’de savunmada eksik yakalanarak kalesinde şok bir gol görerek sahadan puansız ayrıldı. Kritik maçı kaybederek 16 puanda kalan bordo beyazlılar, haftayı 5’nci sırada bitirirken, Çınarlıspor A Grubu’nun yeni lideri oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.