GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Hidropaks Tayfunspor ‘Ateş’ edecek!

Spor 20.09.2019 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hidropaks Tayfunspor ‘Ateş’ edecek!

Bölgemizin köklü kulüplerinden Hidropaks Gebze Tayfunspor’da yeni sezon heyecanı başladı. Bordo beyazlılar Pazar günü oynayacağı Köseköy Ateşspor maçından 3 puanla ayrılarak sezona iyi başlamayı hedefliyor. Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi olma özelliği taşıyan Hidropaks Tayfunspor’da geri sayım başladı. 2019-2020 sezonun ilk haftasında deplasmanda Kartepe temsilcisi Köseköy Ateşspor’a konuk olacak olan bordo beyazlılar, sezona 3 puanla start vermeyi hedefliyor. Kurumsal yapısıyla çıtayı yüksek tutan ve hedefi şampiyonluk olarak gösteren Hidropaks Tayfunspor takımı, kendisini misafir olarak gördüğü Süper Amatör Lig’e veda ederek bir sonraki sezon Bölgesel Amatör Lig’de yer almayı hedefliyor. YILDIZ: HEDEFİMİZ ZİRVE OLACAK Yeni sezonda A Grubu’nda mücadele edecek olan Hidropaks Tayfunspor’un Teknik Direktörü Fatih Yıldız yaptığı açıklamada, “Geçen sezon için alışma evresini tamamladığımız Süper Amatör Lig’de bu sezon hedefimiz zirve olacak. Ligi bilen usta ayaklardan oluşturduğumuz kadromuzla başarılı olacağımıza inanıyorum. Verimli bir hazırlık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. İnşallah sezon içerisinde de bunun meyvalarını alacağız. Yeni sezondaki ilk maçımız olan Köseye Ateşspor karşılaşmasından galip ayrılarak sezona 3 puanla start vermek istiyoruz” dedi. 22 Eylül Pazar günü Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17.00’da başlayacak.

Bölgemizin köklü kulüplerinden Hidropaks Gebze Tayfunspor’da yeni sezon heyecanı başladı. Bordo beyazlılar Pazar günü oynayacağı Köseköy Ateşspor maçından 3 puanla ayrılarak sezona iyi başlamayı hedefliyor.

Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi olma özelliği taşıyan Hidropaks Tayfunspor’da geri sayım başladı. 2019-2020 sezonun ilk haftasında deplasmanda Kartepe temsilcisi Köseköy Ateşspor’a konuk olacak olan bordo beyazlılar, sezona 3 puanla start vermeyi hedefliyor. Kurumsal yapısıyla çıtayı yüksek tutan ve hedefi şampiyonluk olarak gösteren Hidropaks Tayfunspor takımı, kendisini misafir olarak gördüğü Süper Amatör Lig’e veda ederek bir sonraki sezon Bölgesel Amatör Lig’de yer almayı hedefliyor.

YILDIZ: HEDEFİMİZ ZİRVE OLACAK

Yeni sezonda A Grubu’nda mücadele edecek olan Hidropaks Tayfunspor’un Teknik Direktörü Fatih Yıldız yaptığı açıklamada, “Geçen sezon için alışma evresini tamamladığımız Süper Amatör Lig’de bu sezon hedefimiz zirve olacak. Ligi bilen usta ayaklardan oluşturduğumuz kadromuzla başarılı olacağımıza inanıyorum. Verimli bir hazırlık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. İnşallah sezon içerisinde de bunun meyvalarını alacağız. Yeni sezondaki ilk maçımız olan Köseye Ateşspor karşılaşmasından galip ayrılarak sezona 3 puanla start vermek istiyoruz” dedi. 22 Eylül Pazar günü Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.