19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hidropaks Tayfunspor’dan büyük başarı

Spor 07.05.2019 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hidropaks Tayfunspor’dan büyük başarı

Gebze amatör futbolunun en köklü kulüplerinden biri olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, bu kez farklı bir branşta ses getirmeye başladı. 26-28 Nisan 2019 tarihlerinde Bursa'da yapılan Türkiye Kulüpler Şampiyonası Güney Marmara Briç Bölgesi elemelerinde mücadele eden Hidropaks Gebze Tayfunspor, elemelerde önemli bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Eski Hidropaks Tayfunspor yöneticiliğini ve aynı zamanda alt yapı antrenörlüğü yapan Mehmet Öner’in çalıştırdığı briç takımı, elemelerde yedi galibiyet ve 4 yenilgi alarak önemli bir başarıya imza attı. TÜRKİYE ŞAMPİYONASI LÜLEBURGAZ’DA 26 kulübün yarıştığı elemeler sonunda ilk on takım arasına girmeyi başaran Hidropaks Tayfunspor, 20-25 Temmuz tarihlerinde Lüleburgaz’da yapılacak Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı. Kulüp Başkanı Cengiz İdacı yaptığı açıklamada, Hidropaks Gebze Tayfunspor olarak mücadele ettikleri her branşta başarılı olmak istediklerini belirterek, Mehmet Öner antrenörlüğündeki briç takımına Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.

Gebze amatör futbolunun en köklü kulüplerinden biri olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, bu kez farklı bir branşta ses getirmeye başladı. 26-28 Nisan 2019 tarihlerinde Bursa'da yapılan Türkiye Kulüpler Şampiyonası Güney Marmara Briç Bölgesi elemelerinde mücadele eden Hidropaks Gebze Tayfunspor, elemelerde önemli bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Eski Hidropaks Tayfunspor yöneticiliğini ve aynı zamanda alt yapı antrenörlüğü yapan Mehmet Öner’in çalıştırdığı briç takımı, elemelerde yedi galibiyet ve 4 yenilgi alarak önemli bir başarıya imza attı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI LÜLEBURGAZ’DA

26 kulübün yarıştığı elemeler sonunda ilk on takım arasına girmeyi başaran Hidropaks Tayfunspor, 20-25 Temmuz tarihlerinde Lüleburgaz’da yapılacak Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı. Kulüp Başkanı Cengiz İdacı yaptığı açıklamada, Hidropaks Gebze Tayfunspor olarak mücadele ettikleri her branşta başarılı olmak istediklerini belirterek, Mehmet Öner antrenörlüğündeki briç takımına Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.