19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hidropaks Tayfunspor yönetiminden flaş karar!

Spor 22.01.2020 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hidropaks Tayfunspor yönetiminden flaş karar!

Hidropaks Gebze Tayfunspor yönetimi, büyük olayların yaşandığı Arslanbey Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından bugün yeni bir açıklama yaparak Play-Off’lara katılacaklarını açıkladı. Bordo beyazlı yönetim yaşanan çirkin saldırının sonuna kadar takipçisi olarak maçın hakemi ve gözlemcisi hakkında da suç duyurusunda bulunacaklarını kamuoyuna duyurdu. HİDROPAKS GEBZE TAYFUNSPOR YÖNETİMİNDEN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMA: Kulüp yönetimi olarak 19.01.2020 tarihinde alınan karar doğrultusunda tüm şartlar düşünülerek, kulüp ve oyuncuların menfaatleri için Play-Off’larda mücadele etme kararı alınmıştır. Bu işe gönül vermiş oyuncu arkadaşlarımız bu kararın alınmasında en önemli faktör olmuşlardır. Tarafımıza yapılan tüm haksızlıklara sahada cevap vermek istediklerini dile getirmişlerdir. İBRAHİM BABUR GÖREVE Bu durumun yanı sıra Fatih Yıldız hocamız şahsi işleri nedeniyle yönetimle görüşerek devam edemeyeceğini bildirmiş ve bu karar doğrultusunda İbrahim Babur hocamız kaldığı yerden görevine devam edecektir. İbrahim hocamızın yardımcılığını ise İlker Öztürk Hocamız yapacaktır. Yönetim olarak kendilerine olan güven had safhadadır ve başarı noktasında kendilerine olan güven tamdır. 6 YENİ TRANSFER Devam noktasında alınan karar doğrultusunda kulübümüz Mustafapaşa Spordan Eser İskit, Gökhan Köse, Mustafa Kara, Mertcan Yılmaz, Darıca Martıspor’dan Semih Gürlü ve 41 Karadenizspor’dan Erdeniz Ekinci ile anlaşma sağlamıştır. OLAYI SOĞUTMAYA ÇALIŞANLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ Tüm bu durumlardan öte malum olduğu üzere uğradığımız haksızlıkların takipçi olduğumuzu, yaşanan olayı soğutmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğimizi, idari ve adli yönden takiplerimizi sürdürdüğümüzü, ayrıca Arslanbey Gençlerbirliği maçımızın hakem ve gözlemcisi hakkında da suç duyurusunda bulunacağımızı belirtmek isteriz.

Hidropaks Gebze Tayfunspor yönetimi, büyük olayların yaşandığı Arslanbey Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından bugün yeni bir açıklama yaparak Play-Off’lara katılacaklarını açıkladı. Bordo beyazlı yönetim yaşanan çirkin saldırının sonuna kadar takipçisi olarak maçın hakemi ve gözlemcisi hakkında da suç duyurusunda bulunacaklarını kamuoyuna duyurdu.

HİDROPAKS GEBZE TAYFUNSPOR YÖNETİMİNDEN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMA:

Kulüp yönetimi olarak 19.01.2020 tarihinde alınan karar doğrultusunda tüm şartlar düşünülerek, kulüp ve oyuncuların menfaatleri için Play-Off’larda mücadele etme kararı alınmıştır. Bu işe gönül vermiş oyuncu arkadaşlarımız bu kararın alınmasında en önemli faktör olmuşlardır. Tarafımıza yapılan tüm haksızlıklara sahada cevap vermek istediklerini dile getirmişlerdir.

İBRAHİM BABUR GÖREVE

Bu durumun yanı sıra Fatih Yıldız hocamız şahsi işleri nedeniyle yönetimle görüşerek devam edemeyeceğini bildirmiş ve bu karar doğrultusunda İbrahim Babur hocamız kaldığı yerden görevine devam edecektir. İbrahim hocamızın yardımcılığını ise İlker Öztürk Hocamız yapacaktır. Yönetim olarak kendilerine olan güven had safhadadır ve başarı noktasında kendilerine olan güven tamdır.

6 YENİ TRANSFER

Devam noktasında alınan karar doğrultusunda kulübümüz Mustafapaşa Spordan Eser İskit, Gökhan Köse, Mustafa Kara, Mertcan Yılmaz, Darıca Martıspor’dan Semih Gürlü ve 41 Karadenizspor’dan Erdeniz Ekinci ile anlaşma sağlamıştır.

OLAYI SOĞUTMAYA ÇALIŞANLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Tüm bu durumlardan öte malum olduğu üzere uğradığımız haksızlıkların takipçi olduğumuzu, yaşanan olayı soğutmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğimizi, idari ve adli yönden takiplerimizi sürdürdüğümüzü, ayrıca Arslanbey Gençlerbirliği maçımızın hakem ve gözlemcisi hakkında da suç duyurusunda bulunacağımızı belirtmek isteriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.