19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hikayemiz yine 9.Grup’ta yazılacak!

Spor 16.08.2018 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hikayemiz yine 9.Grup’ta yazılacak!

ÇAYIROVASPOR’UN 2018-19 SEZONUNDA MÜCADELE EDECEĞİ GRUP BELLİ OLDU

Bölgesel Amatör Lig’de 2018-2019 sezonu grup kuraları çekildi. Yeşil siyahlı temsilcimiz geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da 9.Grup’ta mücadele edecek. Kütahya ve İzmir gibi uzak deplasmanlarda boy gösterecek olan Erol Çağlın’ın öğrencileri, gruptan alnının akıyla çıkacağına inanıyor. Grupta kesinleşen takımlar kentli rakipleri Belediye Derince, Doğantepe ve Büyük Derbent’in dışında Kütahyaspor, Tavşanlı Linyit, Kütahya Çamlıca ve Bozüyük Vitra oldu. İstanbul (4) ve İzmir (2) ekipleri hangi gruba düşeceklerini kendi aralarında çekecekleri kurayla belirleyecekleri için bu ildeki rakipler belli olmadı. 12 İstanbul takımından 4’ü ile 5 İzmir takımından 2’si Çayırovaspor’un yeni sezonda karşılaşacağı rakipler olacak.  İLK SANTRA 22 EYLÜL’DE Daha önce açıklandığı gibi Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezon 22 Eylül’de oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak.  Gruplarını birinci sırada tamamlayan 11 ekibin karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından 9 takım 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak. Fikstür çekimi Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek.  İSTANBUL TAKIMLARI Çengelköy, Gaziosmanpaşa,  Modafen,  Maltepespor,  Beylerbeyi,  Kartalspor,  Sultangazi,  Yeşilköy,  1877 Alemdağ,  Beşyüzevler,  Küçükyalı Yelkenspor,  Vefaspor İZMİR TAKIMLARI  Ödemişspor,  Çiğli BLD,  Aliağa Futbol A.Ş, Bornova Yeşilova, İzmirspor  
ÇAYIROVASPOR’UN 2018-19 SEZONUNDA MÜCADELE EDECEĞİ GRUP BELLİ OLDU

Bölgesel Amatör Lig’de 2018-2019 sezonu grup kuraları çekildi. Yeşil siyahlı temsilcimiz geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da 9.Grup’ta mücadele edecek. Kütahya ve İzmir gibi uzak deplasmanlarda boy gösterecek olan Erol Çağlın’ın öğrencileri, gruptan alnının akıyla çıkacağına inanıyor.

Grupta kesinleşen takımlar kentli rakipleri Belediye Derince, Doğantepe ve Büyük Derbent’in dışında Kütahyaspor, Tavşanlı Linyit, Kütahya Çamlıca ve Bozüyük Vitra oldu. İstanbul (4) ve İzmir (2) ekipleri hangi gruba düşeceklerini kendi aralarında çekecekleri kurayla belirleyecekleri için bu ildeki rakipler belli olmadı. 12 İstanbul takımından 4’ü ile 5 İzmir takımından 2’si Çayırovaspor’un yeni sezonda karşılaşacağı rakipler olacak. 

İLK SANTRA 22 EYLÜL’DE

Daha önce açıklandığı gibi Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezon 22 Eylül’de oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak.  Gruplarını birinci sırada tamamlayan 11 ekibin karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından 9 takım 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak. Fikstür çekimi Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek. 

İSTANBUL TAKIMLARI

Çengelköy, Gaziosmanpaşa,  Modafen,  Maltepespor,  Beylerbeyi,  Kartalspor,  Sultangazi,  Yeşilköy,  1877 Alemdağ,  Beşyüzevler,  Küçükyalı Yelkenspor,  Vefaspor

İZMİR TAKIMLARI 

Ödemişspor,  Çiğli BLD,  Aliağa Futbol A.Ş, Bornova Yeşilova, İzmirspor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.