Hırsızlık Yapan 3 Kadın Yakalandı

Darıca 16.03.2016 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hırsızlık Yapan 3 Kadın Yakalandı

Darıca'da bir eve hırsızlık yapmak için giren 3 kadın yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Pirireis Mahallesi Erçetin Sokak'ta evine hırsız girdiğini öğrenen ev sahiplerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen  Darıca  Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri çevrede geniş çaplı araştırma yaptı. Yapılan çalışma sonucu olayı gerçekleştirdiği tespit edilen M.Ş., G.T., ve F.T. isimli üç kadın polis ekiplerince yakalandı. Yapılan çalışmada kadınların yardım toplama bahanesiyle evlerin zillerine bastıkları ve boş olan evlere girerek hırsızlık yaptıkları anlaşıldı. Emniyet güçlerince yakalanarak  Darıca  Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri yapılan G.T.'nin hırsızlık suçundan arandığı ve üç kadının da çok sayıda hırsızlık suçundan kaydının olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan üç kadın işlemlerinin ardından  Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. 
Darıca'da bir eve hırsızlık yapmak için giren 3 kadın yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Pirireis Mahallesi Erçetin Sokak'ta evine hırsız girdiğini öğrenen ev sahiplerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen  Darıca  Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri çevrede geniş çaplı araştırma yaptı. Yapılan çalışma sonucu olayı gerçekleştirdiği tespit edilen M.Ş., G.T., ve F.T. isimli üç kadın polis ekiplerince yakalandı.

Yapılan çalışmada kadınların yardım toplama bahanesiyle evlerin zillerine bastıkları ve boş olan evlere girerek hırsızlık yaptıkları anlaşıldı. Emniyet güçlerince yakalanarak  
Darıca  Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri yapılan G.T.'nin hırsızlık suçundan arandığı ve üç kadının da çok sayıda hırsızlık suçundan kaydının olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan üç kadın işlemlerinin ardından  Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.