HİSAR EĞİTİM KURUMLARINDAN ŞİİR DİNLETİSİ PROĞRAMI

Gebze 18.04.2016 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HİSAR EĞİTİM KURUMLARINDAN ŞİİR DİNLETİSİ PROĞRAMI

15 Nisan Cuma Günü Hisar Eğitim Kurumlarında ‘BİR TATLI HUZUR’ adlı şiir dinletisi proğramı velilerin yoğun katılımı ile sahnelendi.

Dinleti programı Okul Müdürü Sayın Aziz TEMİZ’in açılış konuşmasıyla başladı. Hisar ortaokulu öğrencilerinin görev aldığı programı, Türkçe Zümre başkanı Nursel ŞAHİNCE hazırladı. 6 ve 7. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen programda, şiirde tema olarak ‘İlahi Aşk’ konusu işlendi. Programın anlam ve önemini bir kat daha ortaya çıkaran Ney Hocası İlyas AYLUÇTARHAN müziği ile şiirlere eşlik ederken, dinletide Sezai KARAKOÇ, Ahmet YESEVİ, Necip Fazıl KISAKÜREK ve Yunus EMRE’nin değerli seçkilerine yer verildi. Programın sunuculuğunu 6-B sınıfı öğrencilerinden Eyüp Hamza ERDOĞAN yaptı.Programda 7-B sınıfından Zeynep TEMİZ,  7-A sınıfından Elif Hatice ÖZDEMİR, Esmanur ÖKDEM, 6-A sınıfından Zeynep YAĞDIRAN, Sudem KAYIŞOĞLU, Ahmet Talha UZUN, Hakan AYTUĞ, Fırat ve Hayrullah Talha YILDIZ, 6-B sınıfıfndan Rümeysa HAMSİCİ, Yiğit AKSAN ve Zeynep Sude SÖNMEZ duygu yüklü şiileriyle görev aldılar. Proğram 4-C sınıf öğretmeni Gürbüz KURU’nun hazırlamış olduğu ‘İlahi Grubu’ ve Semazen gösterisi ile son buldu.  
15 Nisan Cuma Günü Hisar Eğitim Kurumlarında ‘BİR TATLI HUZUR’ adlı şiir dinletisi proğramı velilerin yoğun katılımı ile sahnelendi.

Dinleti programı Okul Müdürü Sayın Aziz TEMİZ’in açılış konuşmasıyla başladı.

Hisar ortaokulu öğrencilerinin görev aldığı programı, Türkçe Zümre başkanı Nursel ŞAHİNCE hazırladı. 6 ve 7. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen programda, şiirde tema olarak ‘İlahi Aşk’ konusu işlendi.

Programın anlam ve önemini bir kat daha ortaya çıkaran Ney Hocası İlyas AYLUÇTARHAN müziği ile şiirlere eşlik ederken, dinletide Sezai KARAKOÇ, Ahmet YESEVİ, Necip Fazıl KISAKÜREK ve Yunus EMRE’nin değerli seçkilerine yer verildi.

Programın sunuculuğunu 6-B sınıfı öğrencilerinden Eyüp Hamza ERDOĞAN yaptı.Programda 7-B sınıfından Zeynep TEMİZ,  7-A sınıfından Elif Hatice ÖZDEMİR, Esmanur ÖKDEM, 6-A sınıfından Zeynep YAĞDIRAN, Sudem KAYIŞOĞLU, Ahmet Talha UZUN, Hakan AYTUĞ, Fırat ve Hayrullah Talha YILDIZ, 6-B sınıfıfndan Rümeysa HAMSİCİ, Yiğit AKSAN ve Zeynep Sude SÖNMEZ duygu yüklü şiileriyle görev aldılar.

Proğram 4-C sınıf öğretmeni Gürbüz KURU’nun hazırlamış olduğu ‘İlahi Grubu’ ve Semazen gösterisi ile son buldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.