Hız kesme Tayfun’um

Spor 07.11.2017 - 19:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hız kesme Tayfun’um

1.Küme B Grubu’nun zirvesinde yer alan Hidropaks Tayfunspor hafta içi mesaisinde bu akşam takipçisi Hisareyn’e konuk oluyor. 1 puan gerisinde yer alan Gölcük ekibi ile galibiyet mücadelesine tutuşacak olan Fatih Yıldız’ın öğrencileri bu maçı kayıpsız atlatırsa şampiyonluk yolunda en keskin virajı geçmiş olacak. Kavaklı Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati 19.30 1.Küme B Grubu’nda şampiyonluğun en kuvvetli adayı olan temsilcimiz Hidropaks Tayfunspor zorlu mesaide. Geride bıraktığı haftada Çayırova Serhat’ı 4-0 yenerek moral tazeleyen bordo-beyazlılar, son maçında Çamlıtepe ağlarına 10 gol bırakan en yakın takipçisi Hisareyn’e konuk olacak. 1 puan gerisinde yer alan Gölcük temsilcisi karşısında kritik bir sınav verecek olan Tayfun’un öncelikli hedefi yenilmemek. Savunma güvenliğini ön planda tutup ani ataklarla gol arayacak bordo-beyazlılar kazandığı takdirde şampiyonluk yolunda en keskin virajı geçmiş olacak. Kavaklı Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati 19.30 olarak açıklandı.

1.Küme B Grubu’nun zirvesinde yer alan Hidropaks Tayfunspor hafta içi mesaisinde bu akşam takipçisi Hisareyn’e konuk oluyor. 1 puan gerisinde yer alan Gölcük ekibi ile galibiyet mücadelesine tutuşacak olan Fatih Yıldız’ın öğrencileri bu maçı kayıpsız atlatırsa şampiyonluk yolunda en keskin virajı geçmiş olacak. Kavaklı Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati 19.30

1.Küme B Grubu’nda şampiyonluğun en kuvvetli adayı olan temsilcimiz Hidropaks Tayfunspor zorlu mesaide. Geride bıraktığı haftada Çayırova Serhat’ı 4-0 yenerek moral tazeleyen bordo-beyazlılar, son maçında Çamlıtepe ağlarına 10 gol bırakan en yakın takipçisi Hisareyn’e konuk olacak. 1 puan gerisinde yer alan Gölcük temsilcisi karşısında kritik bir sınav verecek olan Tayfun’un öncelikli hedefi yenilmemek. Savunma güvenliğini ön planda tutup ani ataklarla gol arayacak bordo-beyazlılar kazandığı takdirde şampiyonluk yolunda en keskin virajı geçmiş olacak. Kavaklı Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati 19.30 olarak açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.