GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Hizmet 5 yıldız, fiyatlar uygun!

Darıca 04.06.2020 - 14:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hizmet 5 yıldız, fiyatlar uygun!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, korona virüs sürecini değerlendirerek daha modern hale getirilen sosyal tesislere vatandaşları davet ediyor.  Darıca’da bir yandan korona virüs tedbirleri kapsamında çalışmalar artarak devam ederken bir yandan da normalleşme sonrası hayata geçirilecek projelerin çalışması tüm hızıyla sürüyor. Belediyeye ait sosyal tesislerin daha modern hale getirilmesi için elinden gelen tüm çabayı sarf eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık son olarak Darıcalıları Deniz Köşkü Restaurant’a Darıcalıları davet etti.  HİJYEN VE SOSYAL MESAFE KURALLARI  Başkan Bıyık, “Göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza sözümüz vardı. Sosyal tesislerimizin Darıca’ya yakışan bir hale gelmesi ve daha modern olması için çalışma başlattık. Bizler de sahilimizdeki sosyal tesislerimizde ihtiyaca cevap vermesi adına yenileme çalışması başlattık. Deniz Köşkü restoran kısa süre önce hizmete girdi. Tüm hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak, yeni konsepti ve uygun fiyat menüsüyle sizleri bekliyoruz. Darıca halkına yakışır sosyal tesisler kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete girecek. Tüm halkımızı büyük bir heyecanla yeni tesislerimizde ağırlamayı bekliyoruz” dedi. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, korona virüs sürecini değerlendirerek daha modern hale getirilen sosyal tesislere vatandaşları davet ediyor. 
Darıca’da bir yandan korona virüs tedbirleri kapsamında çalışmalar artarak devam ederken bir yandan da normalleşme sonrası hayata geçirilecek projelerin çalışması tüm hızıyla sürüyor. Belediyeye ait sosyal tesislerin daha modern hale getirilmesi için elinden gelen tüm çabayı sarf eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık son olarak Darıcalıları Deniz Köşkü Restaurant’a Darıcalıları davet etti. 


HİJYEN VE SOSYAL MESAFE KURALLARI 
Başkan Bıyık, “Göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza sözümüz vardı. Sosyal tesislerimizin Darıca’ya yakışan bir hale gelmesi ve daha modern olması için çalışma başlattık. Bizler de sahilimizdeki sosyal tesislerimizde ihtiyaca cevap vermesi adına yenileme çalışması başlattık. Deniz Köşkü restoran kısa süre önce hizmete girdi. Tüm hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak, yeni konsepti ve uygun fiyat menüsüyle sizleri bekliyoruz. Darıca halkına yakışır sosyal tesisler kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete girecek. Tüm halkımızı büyük bir heyecanla yeni tesislerimizde ağırlamayı bekliyoruz” dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.