Hizmetleri konuşan yok, borcu konuşan çok

Darıca 12.12.2018 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hizmetleri konuşan yok, borcu konuşan çok

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca Park AVM’de katıldığı bayat ekmek yarışmasında belediyenin borçları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Başkan Karabacak gazetemize yaptığı açıklamada, “Mevcut borç rakamının abartılacak bir tarafı yok. Ayrıca bu borç kapsamında bir kuruş esnafa, şirkete, kişiye borçlanılmış bir durumda yok. Tamamı devlete olan borç yekünüdür. Bu borcun da oluşmasının nedeni ilçeye yapılan hizmetler, projeler ve yatırımlardır. Kimsenin gözü Balyanos çalışmalarını görmüyor. Kimse 3 etaplık sahil çalışmasından bahsetmiyor. Kimse Darıca’nın yönetimimiz döneminde ilçenin hangi tesislere sahip olduğunu konuşmuyor. Borcu konuşan insanların bu paralarla nerelere, hangi işlerin yapıldığını beraberinde lafını bile etmiyor. Belediye 130 Milyon TL borç yaptı diye eleştirip susuyorlar.  Şayet devamını getirseler bu kez yaptığımız işleri de konuşmak zorunda kalacaklar ama işlerine gelmiyor. Çünkü bir seçim süreci içindeyiz. İş yaptılar, hizmet verdiler, projeler oluşturup ilçeye kazandırdılar demelerini beklemiyoruz.  Bu vicdan meselesidir.  Ama Darıca Halkıda Allah’ta biliyor… Darıca’nın her yerini ışıl ışıl aydınlatmalar yaptı. Tüm sahil şeridini oya gibi işledik. Kültür Merkezleri, semt konakları ve saymakla bitmeyecek tesisler kazandırdık. Bunları yaparken ortaya bir borcun çıkması da doğal. Ödenmeyecek bir borç değildir. Abartılacak bir konu hiç değildir.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca Park AVM’de katıldığı bayat ekmek yarışmasında belediyenin borçları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Başkan Karabacak gazetemize yaptığı açıklamada, “Mevcut borç rakamının abartılacak bir tarafı yok. Ayrıca bu borç kapsamında bir kuruş esnafa, şirkete, kişiye borçlanılmış bir durumda yok. Tamamı devlete olan borç yekünüdür. Bu borcun da oluşmasının nedeni ilçeye yapılan hizmetler, projeler ve yatırımlardır. Kimsenin gözü Balyanos çalışmalarını görmüyor. Kimse 3 etaplık sahil çalışmasından bahsetmiyor. Kimse Darıca’nın yönetimimiz döneminde ilçenin hangi tesislere sahip olduğunu konuşmuyor. Borcu konuşan insanların bu paralarla nerelere, hangi işlerin yapıldığını beraberinde lafını bile etmiyor. Belediye 130 Milyon TL borç yaptı diye eleştirip susuyorlar.  Şayet devamını getirseler bu kez yaptığımız işleri de konuşmak zorunda kalacaklar ama işlerine gelmiyor. Çünkü bir seçim süreci içindeyiz. İş yaptılar, hizmet verdiler, projeler oluşturup ilçeye kazandırdılar demelerini beklemiyoruz.  Bu vicdan meselesidir.  Ama Darıca Halkıda Allah’ta biliyor… Darıca’nın her yerini ışıl ışıl aydınlatmalar yaptı. Tüm sahil şeridini oya gibi işledik. Kültür Merkezleri, semt konakları ve saymakla bitmeyecek tesisler kazandırdık. Bunları yaparken ortaya bir borcun çıkması da doğal. Ödenmeyecek bir borç değildir. Abartılacak bir konu hiç değildir.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.