“Hizmetten gurur ve onur duyacağız!”

Kocaeli 28.11.2019 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Hizmetten gurur ve onur duyacağız!”

HABER..KÜBRA AKABALI Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, “Kocaeli halkına hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyacağız” dedi. Geçtiğimiz ay Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Veysel Tipioğlu basınla bir araya geldi. Kocaeli Polis Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu bir konuşma yaptı. Tipioğlu, “Seç ve suçlularla mücadele eden, vatandaşın polise olan güvenini en üst seviyede tutan, 24 saat görev başında olan arkadaşlarımızla birlikte bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kocaeli’nin huzurunu sağlayacağız. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak görevimizin başında olacağız. Vatandaşın desteğini almayan toplum ile bütünleşmeyen hiçbir kurumun şansı yoktur. İçerisinde bulunduğumuz şehrin sosyal yapısıyla bütünleşmek ve toplumun güvenlik talebine daha net cevaplar verebilmek için sizlerle birlikte daha sık bir araya geleceğiz. KOCAELİ DAHA HUZURLU OLACAK Bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapacağımız çalışmalarda bize büyük sorumluluklar düşmektedir. Kocaeli halkına hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyacağız. Yasalar ve ahlak kuralları çerçevesinde bir ilişki kuracağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bütün şer odakları ile mücadelemiz amansız bir şekilde devam edecektir. Vatandaşlarımız ile güven duygusunu güçlendirecek çalışmalar yağacağız. Zaten huzur kenti olan Kocaelimizi daha da huzuru hale getireceğiz. Şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum” diye konuştu. KADRO EKSİKLİĞİMİZ YOK Tipioğlu konuşmasına Kocaeli emniyetinde herhangi bir kadro açığı olmadığını dile getirerek devam etti. Tipioğlu, “Bizlerin görevi suçun işlenmeden önlenmek ve suçun işlenmesinin önüne geçilmesidir. Bu manada gerekli tedbirleri aldık. Arkadaşlarımız çalışmalarına ara vermeden 24 saat devam ediyor. Bir eksikliğimiz yok, kadromuz tam. Gerekli planlamalarımızı gerçekleştirdik” dedi. UYUŞTURUCU İLE ETKİN MÜCADELE Uyuşturucu konusunda alınacak tedbirlere de değinen Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, “Devletimizin en önemli görevlerinden biri geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıklardan korumaktır. Kocaeli bağlantı yollarının olduğu bir kent. Emniyet teşkilatı olarak evlatlarımızı uyuşturucu illetinden kurtarmak için her türlü tedbiri alıyoruz. Uyuşturucunun tedarikinin engellenmesi yönünde çalışmalarımız devam edecek. Çocuklarımız bağımlılık yapan maddeler kullanmaya başlandığındaki davranışlarını gözlemlemek üzere ebeveynlerimizi bilgilendireceğiz. Uyuşturucu ile ciddi bir mücadele yapacağız. Yurtdışına göre Türkiye’de uyuşturucu kullanımı çok az. Biz istiyoruz ki hiç olmasın. Uyuşturucu bu milletin ve devletin düşmanıdır. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ümit ediyorum ki ilerleyen süreçlerde çok daha başarılı çalışmalar gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

HABER..KÜBRA AKABALI

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, “Kocaeli halkına hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyacağız” dedi.

Geçtiğimiz ay Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Veysel Tipioğlu basınla bir araya geldi. Kocaeli Polis Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu bir konuşma yaptı. Tipioğlu, “Seç ve suçlularla mücadele eden, vatandaşın polise olan güvenini en üst seviyede tutan, 24 saat görev başında olan arkadaşlarımızla birlikte bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kocaeli’nin huzurunu sağlayacağız. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak görevimizin başında olacağız. Vatandaşın desteğini almayan toplum ile bütünleşmeyen hiçbir kurumun şansı yoktur. İçerisinde bulunduğumuz şehrin sosyal yapısıyla bütünleşmek ve toplumun güvenlik talebine daha net cevaplar verebilmek için sizlerle birlikte daha sık bir araya geleceğiz.

KOCAELİ DAHA HUZURLU OLACAK

Bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapacağımız çalışmalarda bize büyük sorumluluklar düşmektedir. Kocaeli halkına hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyacağız. Yasalar ve ahlak kuralları çerçevesinde bir ilişki kuracağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bütün şer odakları ile mücadelemiz amansız bir şekilde devam edecektir. Vatandaşlarımız ile güven duygusunu güçlendirecek çalışmalar yağacağız. Zaten huzur kenti olan Kocaelimizi daha da huzuru hale getireceğiz. Şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum” diye konuştu.

KADRO EKSİKLİĞİMİZ YOK

Tipioğlu konuşmasına Kocaeli emniyetinde herhangi bir kadro açığı olmadığını dile getirerek devam etti. Tipioğlu, “Bizlerin görevi suçun işlenmeden önlenmek ve suçun işlenmesinin önüne geçilmesidir. Bu manada gerekli tedbirleri aldık. Arkadaşlarımız çalışmalarına ara vermeden 24 saat devam ediyor. Bir eksikliğimiz yok, kadromuz tam. Gerekli planlamalarımızı gerçekleştirdik” dedi.

UYUŞTURUCU İLE ETKİN MÜCADELE

Uyuşturucu konusunda alınacak tedbirlere de değinen Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, “Devletimizin en önemli görevlerinden biri geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıklardan korumaktır. Kocaeli bağlantı yollarının olduğu bir kent. Emniyet teşkilatı olarak evlatlarımızı uyuşturucu illetinden kurtarmak için her türlü tedbiri alıyoruz. Uyuşturucunun tedarikinin engellenmesi yönünde çalışmalarımız devam edecek. Çocuklarımız bağımlılık yapan maddeler kullanmaya başlandığındaki davranışlarını gözlemlemek üzere ebeveynlerimizi bilgilendireceğiz. Uyuşturucu ile ciddi bir mücadele yapacağız. Yurtdışına göre Türkiye’de uyuşturucu kullanımı çok az. Biz istiyoruz ki hiç olmasın. Uyuşturucu bu milletin ve devletin düşmanıdır. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ümit ediyorum ki ilerleyen süreçlerde çok daha başarılı çalışmalar gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.