19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hobbit evleri ziyaretçi akınına uğruyor

Darıca 28.07.2020 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hobbit evleri ziyaretçi akınına uğruyor

Darıca’nın ihtiyacı olan yeşil alanları kazandırmak için hayata geçirilen Darıca Millet Bahçesi’nde bulunan Hobbit evleri ziyaretçi akınına uğruyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmalarını tamamladığı Darıca Millet Bahçesi’ndeki hobbit evleri Türkiye’nin birçok bölgesinden ziyaretçi akınına uğruyor. Millet Bahçesine ayrı bir hava katan Hobbit evleri 1 Haziran normalleşme süreci ile ziyaretçilerine kapılarını açmıştı. Maske-mesafe ve hijyen kurallarına uyan ziyaretçilerini ağırlayan Darıca Millet Bahçesi’ndeki Hobbit Evleri daha önce Kocaeli Ormanya’da yapılmıştı. MUTLULUK DUYUYORUM Türkiye’nin birçok yerinden ziyaretçi akınına uğrayan Darıca Millet Bahçesi, millet bahçelerinin en güzel örnekleri arasında bulunuyor. Darıca Millet Bahçesi’ne gösterilen ilgiden mutlu olduğunu dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Özel plaj alanlarımız, gençlik kamplarımız, sıcak ve soğuk piknik alanlarımız, izcilik kulüplerinin, yürüyüş yollarının olduğu, devasa bir alan ve Darıca’nın geleceği ile alakalı en önemli projelerimizden birine gösterilen ilgiden mutluluk duyuyorum. Tekrardan Büyükşehir Belediye Başkanımıza Tahir Büyükakın’a ve projede emeğe geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Darıca’nın ihtiyacı olan yeşil alanları kazandırmak için hayata geçirilen Darıca Millet Bahçesi’nde bulunan Hobbit evleri ziyaretçi akınına uğruyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmalarını tamamladığı Darıca Millet Bahçesi’ndeki hobbit evleri Türkiye’nin birçok bölgesinden ziyaretçi akınına uğruyor. Millet Bahçesine ayrı bir hava katan Hobbit evleri 1 Haziran normalleşme süreci ile ziyaretçilerine kapılarını açmıştı. Maske-mesafe ve hijyen kurallarına uyan ziyaretçilerini ağırlayan Darıca Millet Bahçesi’ndeki Hobbit Evleri daha önce Kocaeli Ormanya’da yapılmıştı.

MUTLULUK DUYUYORUM

Türkiye’nin birçok yerinden ziyaretçi akınına uğrayan Darıca Millet Bahçesi, millet bahçelerinin en güzel örnekleri arasında bulunuyor. Darıca Millet Bahçesi’ne gösterilen ilgiden mutlu olduğunu dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Özel plaj alanlarımız, gençlik kamplarımız, sıcak ve soğuk piknik alanlarımız, izcilik kulüplerinin, yürüyüş yollarının olduğu, devasa bir alan ve Darıca’nın geleceği ile alakalı en önemli projelerimizden birine gösterilen ilgiden mutluluk duyuyorum. Tekrardan Büyükşehir Belediye Başkanımıza Tahir Büyükakın’a ve projede emeğe geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.