HÖBEK EVİNDE GİBİ

Darıca 02.06.2018 - 15:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

HÖBEK EVİNDE GİBİ

Seçim çalışmalarına Darıca'da devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı. Höbek her yerde büyük bir sevgi ile karşılandı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek temposunu hiç düşürmeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Dr. Hakan Höbek, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin(SKM) programı kapsamında bu kez Darıca'daydı. Höbek programına, İstasyon Mahallesi Bahçelievler Camii’nde cuma namazı öncesi cemaatle bir araya gelerek başladı. Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın da eşlik ettiği ikinci programda, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle annesini kaybeden Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez'e taziye ziyaretinde bulundu. ESNAFI ÖNEMSİYORUZ Abdi İpekçi Mahallesi Battal Gazi Caddesi'nde esnafı ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek, hayırlı ve bol kazançlar diledi. Hükümetin teşvik ve destekler sayesinde esnafa adeta nefes aldırdığını vurgulayan Dr. Hakan Höbek, AK Parti'nin her zaman esnafı önemsediğini ifade etti. Höbek esnaf turunun ardından, geçtiğimiz çarşamba günü hayatını kaybeden İbrahim Kutlu'nun, Darıca Bağlarbaşı Mahallesi'nde ikamet eden babası Mustafa Kutlu'ya taziye ziyaretinde bulundu. HALKLA SOHBET İkindi namazı sonrasında Ayşe Hatunlar Camii'nde cemaatle bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek, Bağlarbaşı Mahallesi’nde ikamet eden Aynur Hamamcı ile Yunus Bostaş’ı hasta yataklarında ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Dr. Hakan Höbek, iftar öncesinde Darıca sahili Dudayev Parkı'nda iftar hazırlığı yapan vatandaşları gezdi. Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, iftar saatine kadar vatandaşlarla sohbet etti. SAHURA KADAR AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek iftarını Osmangazi Mahallesi'ndeki Ardahan Sulakyurt Köyü Derneği'nde yaptı. İftarın ardından Nene Hatun Mahallesi'nin sevilen simalarından İdris Güngör'ü evinde ziyaret etti. Teravih namazını Hz. Hamza Camii'nde kılan Dr. Hakan Höbek ardından cemaatle sohbet etti. Höbek'in Darıca turu sahura kadar devam etti.  
Seçim çalışmalarına Darıca'da devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı. Höbek her yerde büyük bir sevgi ile karşılandı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek temposunu hiç düşürmeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Dr. Hakan Höbek, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin(SKM) programı kapsamında bu kez Darıca'daydı. Höbek programına, İstasyon Mahallesi Bahçelievler Camii’nde cuma namazı öncesi cemaatle bir araya gelerek başladı. Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın da eşlik ettiği ikinci programda, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle annesini kaybeden Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez'e taziye ziyaretinde bulundu.

ESNAFI ÖNEMSİYORUZ

Abdi İpekçi Mahallesi Battal Gazi Caddesi'nde esnafı ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek, hayırlı ve bol kazançlar diledi. Hükümetin teşvik ve destekler sayesinde esnafa adeta nefes aldırdığını vurgulayan Dr. Hakan Höbek, AK Parti'nin her zaman esnafı önemsediğini ifade etti. Höbek esnaf turunun ardından, geçtiğimiz çarşamba günü hayatını kaybeden İbrahim Kutlu'nun, Darıca Bağlarbaşı Mahallesi'nde ikamet eden babası Mustafa Kutlu'ya taziye ziyaretinde bulundu.

HALKLA SOHBET

İkindi namazı sonrasında Ayşe Hatunlar Camii'nde cemaatle bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek, Bağlarbaşı Mahallesi’nde ikamet eden Aynur Hamamcı ile Yunus Bostaş’ı hasta yataklarında ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Dr. Hakan Höbek, iftar öncesinde Darıca sahili Dudayev Parkı'nda iftar hazırlığı yapan vatandaşları gezdi. Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, iftar saatine kadar vatandaşlarla sohbet etti.

SAHURA KADAR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek iftarını Osmangazi Mahallesi'ndeki Ardahan Sulakyurt Köyü Derneği'nde yaptı. İftarın ardından Nene Hatun Mahallesi'nin sevilen simalarından İdris Güngör'ü evinde ziyaret etti. Teravih namazını Hz. Hamza Camii'nde kılan Dr. Hakan Höbek ardından cemaatle sohbet etti. Höbek'in Darıca turu sahura kadar devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.