Höbek'i Meclis'e gönderecekler

Çayırova 29.05.2018 - 13:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Höbek'i Meclis'e gönderecekler

Çayırova'da gün boyunca programlar yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Dr. Hakan Höbek her gittiği yerde büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Çayırovalılar, Hakan Höbek'i mutlaka Meclis'e göndereceklerini söyledi

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Dr. Hakan Höbek seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Ramazan ayı olmasına rağmen programlarını gün boyunca sürdüren Hakan Höbek, önceki akşam da Çayırova'da bir dizi etkinlik ve programa katılıp ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek’e Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti Çayırova ilçe Başkanı Ali Osman Gür ile çok sayıda partili eşlik etti. BAŞKANA SÖZ VERDİ AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ile birlikte günün ilk ziyaretini Marmara Engelliler Derneği'ne gerçekleştirdi. Burada Dernek Başkanı Memiş Özdemir ve çok sayıda dernek üyesi tarafından karşılanan Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek engellilerin sorunlarını dinledi. Milletvekili seçilmesi durumunda engellilerin her türlü sorununu Meclis'te dile getireceğini vurgulayan Dr. Hakan Höbek, "Elimden ne geliyorsa yapacağım" dedi. Memiş Özdemir de Hakan Höbek'e güvendiklerini vurguladı. HASTA ZİYARETLERİ AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Çayırova'da bir dizi hasta ziyareti de gerçekleştirdi. Dr. Hakan Höbek ilk olarak, Şekerpınar Mahallesi'nde oturan ve kısmi felç geçiren 76 yaşındaki İfakat Güneş’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Ardından yine Şekerpınar Mahallesi TOKİ Konutları'nda yaşayan ve doğuştan engelli 14 yaşındaki Enes Civelek’i ziyaret etti. Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Enes Civelek’in annesinden tedavisi hakkında bilgi aldı ve herhangi bir durumda yanında olduğunu belirtti. İFTARI AÇTILAR AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Çayırova Belediyesi'nin Cumhuriyet Mahallesi Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi'nde verdiği iftar yemeğine katıldı. İftarını Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve vatandaşlarla açan Dr. Hakan Höbek, ardından da Köyiçi Çakmak Kıraathanesi'nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Höbek burada mahallelinin sorunlarını dinledi. KADINLARI DİNLEDİ Dr. Hakan Höbek ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları'nın "Kadınlar Buluşuyor" adlı çay sohbetine katılmak üzere, Cumhuriyet Mahallesi Deprem Konutları'na geçti. Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez'in de katıldığı programda Höbek, mahalle sakinlerini dinledi. Burada kısa bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, "AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayımız Dr. Hakan Höbek adam gibi adamdır. Doktorumuzu mutlaka Meclis'e göndermeliyiz. Sadece doktorumuzu değil bölgemizde bulunan 3 vekilimizi de Meclis'e göndereceğiz. Bunun için hep birlikte çok çalışacağız’’dedi.
Çayırova'da gün boyunca programlar yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Dr. Hakan Höbek her gittiği yerde büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Çayırovalılar, Hakan Höbek'i mutlaka Meclis'e göndereceklerini söyledi

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Dr. Hakan Höbek seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Ramazan ayı olmasına rağmen programlarını gün boyunca sürdüren Hakan Höbek, önceki akşam da Çayırova'da bir dizi etkinlik ve programa katılıp ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek’e Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti Çayırova ilçe Başkanı Ali Osman Gür ile çok sayıda partili eşlik etti.

BAŞKANA SÖZ VERDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ile birlikte günün ilk ziyaretini Marmara Engelliler Derneği'ne gerçekleştirdi. Burada Dernek Başkanı Memiş Özdemir ve çok sayıda dernek üyesi tarafından karşılanan Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek engellilerin sorunlarını dinledi. Milletvekili seçilmesi durumunda engellilerin her türlü sorununu Meclis'te dile getireceğini vurgulayan Dr. Hakan Höbek, "Elimden ne geliyorsa yapacağım" dedi. Memiş Özdemir de Hakan Höbek'e güvendiklerini vurguladı.

HASTA ZİYARETLERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Çayırova'da bir dizi hasta ziyareti de gerçekleştirdi. Dr. Hakan Höbek ilk olarak, Şekerpınar Mahallesi'nde oturan ve kısmi felç geçiren 76 yaşındaki İfakat Güneş’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Ardından yine Şekerpınar Mahallesi TOKİ Konutları'nda yaşayan ve doğuştan engelli 14 yaşındaki Enes Civelek’i ziyaret etti. Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Enes Civelek’in annesinden tedavisi hakkında bilgi aldı ve herhangi bir durumda yanında olduğunu belirtti.

İFTARI AÇTILAR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Çayırova Belediyesi'nin Cumhuriyet Mahallesi Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi'nde verdiği iftar yemeğine katıldı. İftarını Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve vatandaşlarla açan Dr. Hakan Höbek, ardından da Köyiçi Çakmak Kıraathanesi'nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Höbek burada mahallelinin sorunlarını dinledi.

KADINLARI DİNLEDİ

Dr. Hakan Höbek ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları'nın "Kadınlar Buluşuyor" adlı çay sohbetine katılmak üzere, Cumhuriyet Mahallesi Deprem Konutları'na geçti. Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez'in de katıldığı programda Höbek, mahalle sakinlerini dinledi. Burada kısa bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, "AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayımız Dr. Hakan Höbek adam gibi adamdır. Doktorumuzu mutlaka Meclis'e göndermeliyiz. Sadece doktorumuzu değil bölgemizde bulunan 3 vekilimizi de Meclis'e göndereceğiz. Bunun için hep birlikte çok çalışacağız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.