Höbek Menekşe’nin yanında

Spor 24.07.2018 - 17:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Höbek Menekşe’nin yanında

MERKEZ HASTANESİ BAŞHEKİMİ HÖBEK, GEBZESPOR’UN SAĞLIK İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK

Bölgemizin önde gelen sağlık kuruluşlarından Gebze Merkez Hastanesi, Gebzespor’un yanında olmaya devam ediyor. Merkez Hastanesi Başhekimi Hakan Höbek, geçen sene olduğu yeni sezonda da Gebzespor’un tüm sağlık ihtiyaçlarını bedelsiz karşılayarak örnek bir tavır sergiledi. Başhekim Höbek’in şık jestine kayıtsız kalmayan Gebzespor yönetimi, Merkez Hastanesi Başhekimi Höbek’e teşekkür ziyaretinde bulundu. SIR’DAN TEŞEKKÜR Gebzespor Başkanı Abbas Sır ile kulüp yöneticilerinden  Şener Çelikkaleli, Sezai İri, Semih Yılmaz ve Cem Demir’in hazır bulunduğu ziyarette açıklama yapan Başkan Sır, ‘’Her daim sporun ve sporcunun yanında olan kıymetli başhekimimiz sayın Hakan Höbek’e Gebzespor’umuza vermiş olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Gebzespor camiası adına teşekkür ediyoruz’’dedi.
MERKEZ HASTANESİ BAŞHEKİMİ HÖBEK, GEBZESPOR’UN SAĞLIK İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK

Bölgemizin önde gelen sağlık kuruluşlarından Gebze Merkez Hastanesi, Gebzespor’un yanında olmaya devam ediyor. Merkez Hastanesi Başhekimi Hakan Höbek, geçen sene olduğu yeni sezonda da Gebzespor’un tüm sağlık ihtiyaçlarını bedelsiz karşılayarak örnek bir tavır sergiledi. Başhekim Höbek’in şık jestine kayıtsız kalmayan Gebzespor yönetimi, Merkez Hastanesi Başhekimi Höbek’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

SIR’DAN TEŞEKKÜR

Gebzespor Başkanı Abbas Sır ile kulüp yöneticilerinden  Şener Çelikkaleli, Sezai İri, Semih Yılmaz ve Cem Demir’in hazır bulunduğu ziyarette açıklama yapan Başkan Sır, ‘’Her daim sporun ve sporcunun yanında olan kıymetli başhekimimiz sayın Hakan Höbek’e Gebzespor’umuza vermiş olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Gebzespor camiası adına teşekkür ediyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.