Höbek: Nereden nereye geldik

Gebze 25.04.2020 - 22:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Höbek: Nereden nereye geldik

Merkez hastanesi sahibi Hakan Höbek solunum cihazlarıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Höbek, paylaşımında "Hem kamu hastanesinde, sonrasında özel hastanede hem hekimlik hemde yöneticilik yaptığım süreçte solunum cihazlarındaki dışa bağımlılığımız ve bu aletlerin bazı parçalarının tek kullanımlık olup sürekli ithal edişimizi üzüntü ile izledim.Bu aletlerin sadece fiyatı kalitesine göre 10 bin ila 25 bin Euro arasında ve tekel olmuş bir dış pazar mevcutken, bir milletin kenetlenmesi ve  aynı zamanda 20 yıldır Ar-Ge çalışmalarındaki yatırımların sonucu Allah’ıma şükür aşağıdaki kendi solunum cihazlarımızı üretiyoruz" ifadesini kullandı.  En güçlü Türkiyem çıkacak Höbek paylaşımın devamında "Memleketimin  2000 li yılların başındaki SKK hastanelerini düşünüyorum da nerelerden nerelere gelmişiz.O günden bugüne başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese  tüm hastalarımız adına teşekkür ederiz.Allahım memleketime zeval vermesin.Biliyorumki bu Corona illeti bittiğinde en güçlü Türkiyem çıkacak" dedi.

Merkez hastanesi sahibi Hakan Höbek solunum cihazlarıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Höbek, paylaşımında "Hem kamu hastanesinde, sonrasında özel hastanede hem hekimlik hemde yöneticilik yaptığım süreçte solunum cihazlarındaki dışa bağımlılığımız ve bu aletlerin bazı parçalarının tek kullanımlık olup sürekli ithal edişimizi üzüntü ile izledim.Bu aletlerin sadece fiyatı kalitesine göre 10 bin ila 25 bin Euro arasında ve tekel olmuş bir dış pazar mevcutken, bir milletin kenetlenmesi ve  aynı zamanda 20 yıldır Ar-Ge çalışmalarındaki yatırımların sonucu Allah’ıma şükür aşağıdaki kendi solunum cihazlarımızı üretiyoruz" ifadesini kullandı. 

En güçlü Türkiyem çıkacak
Höbek paylaşımın devamında "Memleketimin  2000 li yılların başındaki SKK hastanelerini düşünüyorum da nerelerden nerelere gelmişiz.O günden bugüne başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese  tüm hastalarımız adına teşekkür ederiz.Allahım memleketime zeval vermesin.Biliyorumki bu Corona illeti bittiğinde en güçlü Türkiyem çıkacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.