Hocaoğlu'ndan gençlere mesaj var

Darıca 18.05.2017 - 21:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hocaoğlu'ndan gençlere mesaj var

Ahmet Hakan Hocaoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hocaoğlu mesajında, " “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yılını hep birlikte yaşamanın sonsuz mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919 ulusal bağımsızlığımıza doğru atılan önemli bir adımın başlangıcıdır. İstiklal mücadelemizin başladığı 19 Mayıs’ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, Cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlerimize duyduğumuz güvenin bir göstergesidir. Güçlü bir Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak olan Cumhuriyetimizin emanetçileri gençlerimizdir. Onların yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda her geçen gün daha da güçlenen Türkiyemizin aydınlık geleceğini görüyor ve gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimiz 15 Temmuz’da yaptıkları ile adeta bir destan yazdı. O gece bizim en büyük şansımız gençlerimiz oldu. 15 Temmuz gecesinde ayrıca gençlerimiz Türkiye’nin zor bir durumla karşı karşıya kaldığında sıkıntılara karşı duran dağ gibi bir gençlik ordusu olduğunu Türkiye’ye ve tüm dünyaya htirdiler. Bu düşünceler ile genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkanlara kavuşması, dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için çalışıyoruz ve her türlü imkan ve kaynaklarımızı gençlerimize sunuyoruz.  Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum.” dedi.
Ahmet Hakan Hocaoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hocaoğlu mesajında, " “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yılını hep birlikte yaşamanın sonsuz mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919 ulusal bağımsızlığımıza doğru atılan önemli bir adımın başlangıcıdır. İstiklal mücadelemizin başladığı 19 Mayıs’ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, Cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlerimize duyduğumuz güvenin bir göstergesidir. Güçlü bir Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak olan Cumhuriyetimizin emanetçileri gençlerimizdir. Onların yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda her geçen gün daha da güçlenen Türkiyemizin aydınlık geleceğini görüyor ve gençlerimize güveniyoruz.

Gençlerimiz 15 Temmuz’da yaptıkları ile adeta bir destan yazdı. O gece bizim en büyük şansımız gençlerimiz oldu. 15 Temmuz gecesinde ayrıca gençlerimiz Türkiye’nin zor bir durumla karşı karşıya kaldığında sıkıntılara karşı duran dağ gibi bir gençlik ordusu olduğunu Türkiye’ye ve tüm dünyaya htirdiler. Bu düşünceler ile genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkanlara kavuşması, dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için çalışıyoruz ve her türlü imkan ve kaynaklarımızı gençlerimize sunuyoruz.  Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.