Hocaoğlu ve Ekibi Denizci’ye gitti

Darıca 22.03.2017 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hocaoğlu ve Ekibi Denizci’ye gitti

Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci’yi makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Necati denizci, “Polisin kendi bölgesinde hizmet verirken destek görmesi, eksikliklerin giderilmesi yönünde sivil toplum kuruluşlarının yanında olduğunu bilmesi çok önemli. Kocaeli ve ilçelerinde polisimiz her türlü koşul çerçevesinde görevini yerine getirmek üzere çaba sarf etmektedir. Yaşanılan hiçbir olumsuzluğu yada eksikliği mazeret olarak görmez. Ancak sivil toplum kuruluşlarının bu yaşanılan eksikliklerin giderilmesi yönünde çalışmalar yapması da teşkilatımızın gücüne güç katmaktadır. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğümüz böyle bir derneğin varlığı açısından avantajlıdır.” dedi. Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu’da İl Emniyet Müdürü Denizci’nin göstermiş olduğu evsahipliğinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, “Ülkemiz ve bölgemiz önemli bir tarihi dönüm noktasından geçti Hala bu süreç devam ediyor.Polis Teşkilatımızın bu süreçte ortaya koyduğu performans ve emek kuşkusuz çok önemli. Huzurun sağlanmasında büyük bir özveri gösteren teşkilatımızın her zaman yanındayız.” dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci’yi makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Necati denizci, “Polisin kendi bölgesinde hizmet verirken destek görmesi, eksikliklerin giderilmesi yönünde sivil toplum kuruluşlarının yanında olduğunu bilmesi çok önemli. Kocaeli ve ilçelerinde polisimiz her türlü koşul çerçevesinde görevini yerine getirmek üzere çaba sarf etmektedir. Yaşanılan hiçbir olumsuzluğu yada eksikliği mazeret olarak görmez. Ancak sivil toplum kuruluşlarının bu yaşanılan eksikliklerin giderilmesi yönünde çalışmalar yapması da teşkilatımızın gücüne güç katmaktadır. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğümüz böyle bir derneğin varlığı açısından avantajlıdır.” dedi. Darıca Emniyet Asayiş ve Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu’da İl Emniyet Müdürü Denizci’nin göstermiş olduğu evsahipliğinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, “Ülkemiz ve bölgemiz önemli bir tarihi dönüm noktasından geçti Hala bu süreç devam ediyor.Polis Teşkilatımızın bu süreçte ortaya koyduğu performans ve emek kuşkusuz çok önemli. Huzurun sağlanmasında büyük bir özveri gösteren teşkilatımızın her zaman yanındayız.” dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.