Hospital Park’tan Yıldırım’a ziyaret

Gebze 30.04.2020 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hospital Park’tan Yıldırım’a ziyaret

Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yöntem ve Başkan Yardımcısı Nilgün Yöntem, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır’a ortak olan ve Kulis Gazetesi’ni satın alan Nihat Yıldırım, medya sektöründe yayın hayatına 1 Nisan’da başladı. Medya sektörüne adım attığı günden bu yana dostları tarafından destek ve tebrik mesajları alan Nihat Yıldırım’a bugün Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yöntem ve Başkan Yardımcısı Nilgün Yöntem misafir oldu. 23 yıldır sağlık sektöründe hizmet veren Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yöntem Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Nihat Bey bizim çok yakın dostumuzdur. Kendisine hayırlı olsun demek için ziyaret etmek istedik. İş insanı Nihat Bey işlerinde her zaman başarılı olmuştur. Medya sektöründe de ortağı Abbas Sır’la başarılı olacağına ve güzel haberlere imza atacaklarına eminiz” dedi. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti.

Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yöntem ve Başkan Yardımcısı Nilgün Yöntem, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır’a ortak olan ve Kulis Gazetesi’ni satın alan Nihat Yıldırım, medya sektöründe yayın hayatına 1 Nisan’da başladı. Medya sektörüne adım attığı günden bu yana dostları tarafından destek ve tebrik mesajları alan Nihat Yıldırım’a bugün Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yöntem ve Başkan Yardımcısı Nilgün Yöntem misafir oldu. 23 yıldır sağlık sektöründe hizmet veren Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yöntem Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Nihat Bey bizim çok yakın dostumuzdur. Kendisine hayırlı olsun demek için ziyaret etmek istedik. İş insanı Nihat Bey işlerinde her zaman başarılı olmuştur. Medya sektöründe de ortağı Abbas Sır’la başarılı olacağına ve güzel haberlere imza atacaklarına eminiz” dedi. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.