Hospitalpark’ta başhekim değişti!

Darıca 17.09.2019 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hospitalpark’ta başhekim değişti!

Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr.Nilgün Yönten, Başhekimlik görevini Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr.Hasan Kalkan’a devretti. Büyük Anadolu Grup Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr.Nilgün Yönten, Başhekimlik görevini Hospitalpark Darıca Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak çalışan Dr.Hasan Kalkan’a devretti. Kurum içerisinde yapılan devir teslim töreni ile görevini teslim eden Yönten, Dr.Hasan Kalkan’ı tebrik ederek yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr.Nilgün Yönten, Başhekimlik görevini Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr.Hasan Kalkan’a devretti.

Büyük Anadolu Grup Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr.Nilgün Yönten, Başhekimlik görevini Hospitalpark Darıca Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak çalışan Dr.Hasan Kalkan’a devretti. Kurum içerisinde yapılan devir teslim töreni ile görevini teslim eden Yönten, Dr.Hasan Kalkan’ı tebrik ederek yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.