HOTMAN'DAN VALİ AKSOY'A VEDA ZİYARETİ

Kocaeli 14.09.2017 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

HOTMAN'DAN VALİ AKSOY'A VEDA ZİYARETİ

Çayırova Kaymakamlığı görevini yürütmekte iken, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine atanan Mustafa Hotman, Vali Hüseyin Aksoy’a veda ziyaretinde bulundu. Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Kocaeli’de görev yaptığı süre içerisinde Vali Aksoy ile birlikte görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek, desteklerinden teşekkür etti. Vali Aksoy ise birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyetini belirterek, Kocaeli’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.   

Çayırova Kaymakamlığı görevini yürütmekte iken, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine atanan Mustafa Hotman, Vali Hüseyin Aksoy’a veda ziyaretinde bulundu.

Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Kocaeli’de görev yaptığı süre içerisinde Vali Aksoy ile birlikte görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek, desteklerinden teşekkür etti. Vali Aksoy ise birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyetini belirterek, Kocaeli’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.