Hükümette kabine değişiyor

Siyaset 11.06.2020 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hükümette kabine değişiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’dan ayrılarak ailesi ile birlikte tatile gitti. Erdoğan’ın tatilde kabineyi değiştireceği aldığımız bilgiler arasında. Edindiğimiz bilgi ve iddialara göre;  Türkiye'nin 27. ve son başbakanı, 28. Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanı ve AK Parti'nin üçüncü genel başkanı olan Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Cumhurbaşkanı yardımcısı olmasına kesin gözü ile bakılıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı gibi bakanlıkların ayrılarak bakanlık sayılarının arttırılacağı gelen bilgiler arasında.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’dan ayrılarak ailesi ile birlikte tatile gitti. Erdoğan’ın tatilde kabineyi değiştireceği aldığımız bilgiler arasında.

Edindiğimiz bilgi ve iddialara göre;  Türkiye'nin 27. ve son başbakanı, 28. Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanı ve AK Parti'nin üçüncü genel başkanı olan Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Cumhurbaşkanı yardımcısı olmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı gibi bakanlıkların ayrılarak bakanlık sayılarının arttırılacağı gelen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.