Hünkar Çayırı millet bahçesi oluyor!

Gebze 05.12.2019 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hünkar Çayırı millet bahçesi oluyor!

AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ İLYAS ŞEKER MÜJDEYİ VERDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze'nin tarihi ve kültürel mirası olan Hünkar Çayırı ile ilgili müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Fatih Sultan Mehmet Han'ın vefat ettiği yer olan ve Gebze kamuoyunun uğrunda büyük mücadele verdiği Hünkar Çayırı ile alakalı müjdeli haber AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'den geldi. Gebze'nin en büyük tarihi mirasları arasında yer alan Hünkar Çayırı'nın tamamı rekreasyon alanı ve millet bahçesi olmak üzere Gebze Belediyesi'ne tahsis edildi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Partili Şeker şunları dile getirdi; "Gebze Belediye sınırları içerisindeki Hünkar Çayırı'nın da bulunduğu 195 bin 763 metrekarelik 4 ada 40 nolu parselin tamamı millet bahçesi ve rekreasyon alanı olması için Gebze Belediyesi'ne tahsis edildi. Hayırlı uğurlu olsun." Alınan bu karar Gebze kamuoyunda büyük sevinç yarattı.
AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ İLYAS ŞEKER MÜJDEYİ VERDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze'nin tarihi ve kültürel mirası olan Hünkar Çayırı ile ilgili müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Fatih Sultan Mehmet Han'ın vefat ettiği yer olan ve Gebze kamuoyunun uğrunda büyük mücadele verdiği Hünkar Çayırı ile alakalı müjdeli haber AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'den geldi. Gebze'nin en büyük tarihi mirasları arasında yer alan Hünkar Çayırı'nın tamamı rekreasyon alanı ve millet bahçesi olmak üzere Gebze Belediyesi'ne tahsis edildi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Partili Şeker şunları dile getirdi; "Gebze Belediye sınırları içerisindeki Hünkar Çayırı'nın da bulunduğu 195 bin 763 metrekarelik 4 ada 40 nolu parselin tamamı millet bahçesi ve rekreasyon alanı olması için Gebze Belediyesi'ne tahsis edildi. Hayırlı uğurlu olsun." Alınan bu karar Gebze kamuoyunda büyük sevinç yarattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.