Hür-Yavuz’a İmar Barışı Bilgilendirmesi

Gebze 05.07.2018 - 17:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hür-Yavuz’a İmar Barışı Bilgilendirmesi

Gebze Kaymakamlığı ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallelerine imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezi’nde önceki gün düzenlenen toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çevre Şehircilik İl Müdürü Ersan Aytaç mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların bilgilendirildiği toplantıda Hürriyet Ve Yavuz Selim Mahallelerindeki imar durumu da konuşuldu. Toplantıda bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Düzenlediğimiz mahalle toplantıları ile sizinle daha yakından iletişim kuruyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri her şeyden daha önemli.” dedi. 31 EKİM SON Kaymakam Güler’in ardından Çevre Şehircilik İl Müdürü Ersan Aytaç bir konuşma yaptı. Aytaç, “Bu yıl getirilen imar barışı 2017 yılı öncesinde yapılan yapılarda yaşayan veya bu yapılan sahibi olan vatandaşların işine yarıyor. Çünkü iskanı olmayan apartman ve evlere elektrik, su, doğalgaz bağlanırken büyük sorunlar yaşanıyor. İmar barışından sonra belirli miktarda harç yatıran vatandaşlar iskanlarını alabilecekler ve iskanlarını aldıktan sonra elektrik, su, doğalgaz gibi altyapı hizmetlerini talep ederken sorun yaşamayacaklar. İmar affı ile ilgili 8 Haziran’da başlayan başvurular 31 Ekim’de son bulacak. ” diye konuştu.
Gebze Kaymakamlığı ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallelerine imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezi’nde önceki gün düzenlenen toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çevre Şehircilik İl Müdürü Ersan Aytaç mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların bilgilendirildiği toplantıda Hürriyet Ve Yavuz Selim Mahallelerindeki imar durumu da konuşuldu. Toplantıda bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Düzenlediğimiz mahalle toplantıları ile sizinle daha yakından iletişim kuruyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri her şeyden daha önemli.” dedi.

31 EKİM SON

Kaymakam Güler’in ardından Çevre Şehircilik İl Müdürü Ersan Aytaç bir konuşma yaptı. Aytaç, “Bu yıl getirilen imar barışı 2017 yılı öncesinde yapılan yapılarda yaşayan veya bu yapılan sahibi olan vatandaşların işine yarıyor. Çünkü iskanı olmayan apartman ve evlere elektrik, su, doğalgaz bağlanırken büyük sorunlar yaşanıyor. İmar barışından sonra belirli miktarda harç yatıran vatandaşlar iskanlarını alabilecekler ve iskanlarını aldıktan sonra elektrik, su, doğalgaz gibi altyapı hizmetlerini talep ederken sorun yaşamayacaklar. İmar affı ile ilgili 8 Haziran’da başlayan başvurular 31 Ekim’de son bulacak. ” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.