Hürriyet, Bakan’a Kocaeli’yi Sordu

Kocaeli 17.12.2017 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hürriyet, Bakan’a Kocaeli’yi Sordu

CHP Milletvekili Hürriyet, bütçe görüşmelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki’ye Kocaeli’deki kamulaştırma bedellerini ve Gebze, Çayırova ve İzmit’teki rant iddialarını sordu.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, bütçe mesaisinde Kocaeli’nin sorunlarını dile getirmeye devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye Kocaeli’deki sorunlar konusunda bilgi veren Hürriyet, belediyeleri ne kadar denetlediklerini sordu. TAPU SÖZÜNDEN, KAMULAŞTIRMA BEDELLERİNE Milletvekili Hürriyet, mecliste yaptığı konuşmasında, “Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında İzmit'te kamulaştırma bedelleri hâlâ ödenmedi, bu bedeller ne zaman ödenecek? Gebze ve Çayırova ilçelerimizde Hürriyet ve Yavuz Selim mahalleleri başta olmak üzere çok sayıda mahallede tapu tahsis belgeleri olduğu hâlde ve belediyeleriniz tapu sözü verdiği hâlde sözler tutulmadı. İzmit'te de Cedit Mahallemizde kentsel dönüşüm yapılmak isteniyor ama bu mahallelerde hep rant hikâyesi karşımıza çıkıyor. Vatandaş âdeta eziyet ediliyor, buralarda ranta engel olacak mısınız? Tapular verilecek mi? Belediyelerinizi ne kadar denetliyorsunuz?” açıklamasında bulundu.    
CHP Milletvekili Hürriyet, bütçe görüşmelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki’ye Kocaeli’deki kamulaştırma bedellerini ve Gebze, Çayırova ve İzmit’teki rant iddialarını sordu.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, bütçe mesaisinde Kocaeli’nin sorunlarını dile getirmeye devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye Kocaeli’deki sorunlar konusunda bilgi veren Hürriyet, belediyeleri ne kadar denetlediklerini sordu.

TAPU SÖZÜNDEN, KAMULAŞTIRMA BEDELLERİNE

Milletvekili Hürriyet, mecliste yaptığı konuşmasında, “Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında İzmit'te kamulaştırma bedelleri hâlâ ödenmedi, bu bedeller ne zaman ödenecek? Gebze ve Çayırova ilçelerimizde Hürriyet ve Yavuz Selim mahalleleri başta olmak üzere çok sayıda mahallede tapu tahsis belgeleri olduğu hâlde ve belediyeleriniz tapu sözü verdiği hâlde sözler tutulmadı. İzmit'te de Cedit Mahallemizde kentsel dönüşüm yapılmak isteniyor ama bu mahallelerde hep rant hikâyesi karşımıza çıkıyor. Vatandaş âdeta eziyet ediliyor, buralarda ranta engel olacak mısınız? Tapular verilecek mi? Belediyelerinizi ne kadar denetliyorsunuz?” açıklamasında bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.