Hürriyet Büyükakın’dan rica etti!

Kocaeli 19.07.2019 - 17:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hürriyet Büyükakın’dan rica etti!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, birim müdürleri ve vatandaşlarla birlikte İzmit’te çöp topladı. Başkan Hürriyet Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a çağrıda bulunarak eksiklerin tespiti için yürüyüş yoluna davet etti.  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in çağrısı ile sabah saat 09.00'da İzmit Yürüyüş Yolu’nda çevre temizliğinde farkındalığı arttırmak için etkinlik düzenlendi. Etkinlik İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, daire müdürleri ve vatandaşların katılımı ile başladı. Çöp toplamadan önce açıklama yapan Hürriyet bu temizliğin sembolik önemde olduğunu belirtti. Hürriyet sözlerine su şekilde devam etti: "Hürriyet, “Kentimizin daha temiz olması adına etkinlik düzenlemek istedik. Bu kent hepimizin. En hassas olduğumuz bir konu. Göreve geldiğimizden beri planlamalar yapıyoruz. vatandaşlarında bizlere ortak olmasını istiyoruz. Sembolik bir etkinlik ama hepimizim kapımızın önünü temiz tutmak görevimiz olmalı. Tabi ki de vatandaşın görevi çöp toplamak değil ancak bu kent hepimizin. Temizlik noktasında herkesin kurallara uyması gerektiğini düşünüyorum. Daha temiz bir çevre için kapısının önünü temizleyerek başlasın” dedi. ARAYIP RİCA ETTİM Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a da çağrı yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Çalışmamızı Yürüyüş Yolu’nda yapmamızın nedeni burası İzmit’in en görünen ve en çok kullanılan yeri. Senelerdir Yürüyüş Yolu’nda bir taş bile değişmedi. Buranın bir an önce elden geçmesi gerek. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı arayıp rica ettim. Gelin birlikte Yürüyüş Yolu’nun başından sonuna gezelim. Eksiklikleri tespit edelim. Burası Büyükşehir’in yetkisinde. Buranın taşlarını, çiçeğini değiştirmek istiyoruz dedim. Büyükakın, siz yapmayın biz yapacağız dedi biz de o yüzden bekliyoruz. Kendisiyle yürüyüş yolunda birlikte gezmek istiyorum. Ben de onun yükünü almak istiyorum. Eksiklikleri birlikte tespit edelim, biz ne yapabiliriz onu konuşalım. İzmit’i güzelleştirmek istiyoruz. Biran önce buranın bakımlı hale gelmesi gerekiyor” açıklamasında bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, birim müdürleri ve vatandaşlarla birlikte İzmit’te çöp topladı. Başkan Hürriyet Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a çağrıda bulunarak eksiklerin tespiti için yürüyüş yoluna davet etti.  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in çağrısı ile sabah saat 09.00'da İzmit Yürüyüş Yolu’nda çevre temizliğinde farkındalığı arttırmak için etkinlik düzenlendi. Etkinlik İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, daire müdürleri ve vatandaşların katılımı ile başladı. Çöp toplamadan önce açıklama yapan Hürriyet bu temizliğin sembolik önemde olduğunu belirtti. Hürriyet sözlerine su şekilde devam etti: "Hürriyet, “Kentimizin daha temiz olması adına etkinlik düzenlemek istedik. Bu kent hepimizin. En hassas olduğumuz bir konu. Göreve geldiğimizden beri planlamalar yapıyoruz. vatandaşlarında bizlere ortak olmasını istiyoruz. Sembolik bir etkinlik ama hepimizim kapımızın önünü temiz tutmak görevimiz olmalı. Tabi ki de vatandaşın görevi çöp toplamak değil ancak bu kent hepimizin. Temizlik noktasında herkesin kurallara uyması gerektiğini düşünüyorum. Daha temiz bir çevre için kapısının önünü temizleyerek başlasın” dedi.

ARAYIP RİCA ETTİM

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a da çağrı yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Çalışmamızı Yürüyüş Yolu’nda yapmamızın nedeni burası İzmit’in en görünen ve en çok kullanılan yeri. Senelerdir Yürüyüş Yolu’nda bir taş bile değişmedi. Buranın bir an önce elden geçmesi gerek. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı arayıp rica ettim. Gelin birlikte Yürüyüş Yolu’nun başından sonuna gezelim. Eksiklikleri tespit edelim. Burası Büyükşehir’in yetkisinde. Buranın taşlarını, çiçeğini değiştirmek istiyoruz dedim. Büyükakın, siz yapmayın biz yapacağız dedi biz de o yüzden bekliyoruz. Kendisiyle yürüyüş yolunda birlikte gezmek istiyorum. Ben de onun yükünü almak istiyorum. Eksiklikleri birlikte tespit edelim, biz ne yapabiliriz onu konuşalım. İzmit’i güzelleştirmek istiyoruz. Biran önce buranın bakımlı hale gelmesi gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.