Hürriyet’e geçmiş olsun ziyareti!

Kocaeli 01.02.2016 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hürriyet’e geçmiş olsun ziyareti!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti. Sancaklı, geçtiğimiz hafta eşi bıçaklı saldırıya uğrayan Fatma Kaplan Hürriyet’e, İl Başkanı Aydın Ünlü ve teşkilat mensuplarıyla birlikte geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Sancaklı Medical Park Hastanesinde gerçekleşen ziyarette Hürriyet’ten olayla ilgili bilgi alıp moral verdi. ŞEHİT AİLELERİNE GİDECEK Mİ? Öte yandan Kamuoyu Saffet Sancaklı’nın Gebze ve Gölcük’de ki Şehit Ailelerine gidip taziye ziyareti yapıp yapmayacağını merak ediyor. Fatma Kaplan Hürriyet’e geçmiş olsun ziyareti yapan, Genel başkan Devlet Bahçeli’nin kalp ameliyatı sırasında günlerce hastanede bekleyen, daha sonra Hastaneye de geçmiş olsun ziyareti yapan Sancaklı, ne Gebzeli Şehidimiz Ümit İnan’ın ne de Gölcüklü Şehidimiz Bayram Özdere’nin cenazesine katılmış, ne de iki aileye de taziye ziyareti gerçekleştirdi. Milliyetçi camiadan çıkan bir Milletvekilinin Şehit Ailelerine gitmemesi ülkücü camiadan da tepki çekiyor. 
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti. Sancaklı, geçtiğimiz hafta eşi bıçaklı saldırıya uğrayan Fatma Kaplan Hürriyet’e, İl Başkanı Aydın Ünlü ve teşkilat mensuplarıyla birlikte geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Sancaklı Medical Park Hastanesinde gerçekleşen ziyarette Hürriyet’ten olayla ilgili bilgi alıp moral verdi.

ŞEHİT AİLELERİNE GİDECEK Mİ?

Öte yandan Kamuoyu Saffet Sancaklı’nın Gebze ve Gölcük’de ki Şehit Ailelerine gidip taziye ziyareti yapıp yapmayacağını merak ediyor. Fatma Kaplan Hürriyet’e geçmiş olsun ziyareti yapan, Genel başkan Devlet Bahçeli’nin kalp ameliyatı sırasında günlerce hastanede bekleyen, daha sonra Hastaneye de geçmiş olsun ziyareti yapan Sancaklı, ne Gebzeli Şehidimiz Ümit İnan’ın ne de Gölcüklü Şehidimiz Bayram Özdere’nin cenazesine katılmış, ne de iki aileye de taziye ziyareti gerçekleştirdi. Milliyetçi camiadan çıkan bir Milletvekilinin Şehit Ailelerine gitmemesi ülkücü camiadan da tepki çekiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.