Hürriyet, göreve başladı

23.02.2017 - 08:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hürriyet, göreve başladı

TBMM Başkanlık Divanlığı Katip Üyesi seçilen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, bu görevine başladı Kaynak: Hürriyet, göreve başladı

“ÜÇ GÜNLÜK NÖBETE DEVAM” CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen’den boşalan TBMM Başkanlık Divanlığı Katip Üyeliği’ne getirilen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, bu görevine başlayarak meclis başkanlığı divanındaki ilk toplantısına katıldı. 3 gün sürecek görüşmeleri yönetecek olan milletvekili Hürriyet, 3 günlük meclis çalışmasının ardından kentteki çalışmalarına yine devam edecek. Meclisteki görüşmelerle ilgili sosyal medyadan fotoğraf paylaşan milletvekili Hürriyet, “Bugün hayırlısı ile başladık ve meclis başkanlığı divanındaki ilk görevimizi yaptık. Üç günlük nöbete devam” ifadelerini kullandı.  
TBMM Başkanlık Divanlığı Katip Üyesi seçilen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, bu görevine başladı Kaynak: Hürriyet, göreve başladı

“ÜÇ GÜNLÜK NÖBETE DEVAM”

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen’den boşalan TBMM Başkanlık Divanlığı Katip Üyeliği’ne getirilen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, bu görevine başlayarak meclis başkanlığı divanındaki ilk toplantısına katıldı. 3 gün sürecek görüşmeleri yönetecek olan milletvekili Hürriyet, 3 günlük meclis çalışmasının ardından kentteki çalışmalarına yine devam edecek. Meclisteki görüşmelerle ilgili sosyal medyadan fotoğraf paylaşan milletvekili Hürriyet, “Bugün hayırlısı ile başladık ve meclis başkanlığı divanındaki ilk görevimizi yaptık. Üç günlük nöbete devam” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.