HÜRRİYET “GURURLU VE SEVİNÇLİYİZ”

Kocaeli 29.10.2016 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HÜRRİYET “GURURLU VE SEVİNÇLİYİZ”

Bugün, Mustafa Kemal Atatürk'ün 29 Ekim 1923 tarihinde ‘Türk Milletinin karakterine en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetin 93. yılına kavuşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz.

  Cumhuriyet, Atatürk'ün önderliğinde milletimizin azim ve kararlılığıyla kurulmuş büyük bir eserdir. Üstün bir özveri ve vatan sevgisi ile kurulan Cumhuriyet, yüce milletimizin istiklali için mücadele eden şehit ve gazilerimizin bizlere armağanıdır. Cumhuriyetimizin temel değerlerine, kuruluş felsefesine, Atatürk İlke ve Devrimlerine sahip çıkmak bugün daha da anlamlı hale gelmiştir. İnanıyorum ki, Türk Milleti’nin bağımsızlık, özgürlük ve cumhuriyet sevdası sonsuza kadar yaşayacak, cumhuriyet güneşi vatan topraklarını sonsuza kadar aydınlatmaya devam edecektir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın her yıl tüm yurtta daha büyük coşku ve heyecanla kutlanması dileği, cumhuriyetimizin temel ilkelerini yaşatma azim ve kararlılığıyla, halkımızın Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.
Bugün, Mustafa Kemal Atatürk'ün 29 Ekim 1923 tarihinde ‘Türk Milletinin karakterine en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetin 93. yılına kavuşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz.

 

Cumhuriyet, Atatürk'ün önderliğinde milletimizin azim ve kararlılığıyla kurulmuş büyük bir eserdir. Üstün bir özveri ve vatan sevgisi ile kurulan Cumhuriyet, yüce milletimizin istiklali için mücadele eden şehit ve gazilerimizin bizlere armağanıdır. Cumhuriyetimizin temel değerlerine, kuruluş felsefesine, Atatürk İlke ve Devrimlerine sahip çıkmak bugün daha da anlamlı hale gelmiştir. İnanıyorum ki, Türk Milleti’nin bağımsızlık, özgürlük ve cumhuriyet sevdası sonsuza kadar yaşayacak, cumhuriyet güneşi vatan topraklarını sonsuza kadar aydınlatmaya devam edecektir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın her yıl tüm yurtta daha büyük coşku ve heyecanla kutlanması dileği, cumhuriyetimizin temel ilkelerini yaşatma azim ve kararlılığıyla, halkımızın Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.