HÜRRİYET KİMDİR?

Kocaeli 02.04.2019 - 09:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

HÜRRİYET KİMDİR?

1982 doğumlu .2004 yılında Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Yüksek Lisans eğitimi halen devam etmektedir. Kocaeli Barosu’na bağlı serbest Avukat olarak çalıştı. Kocaeli İl Kadın Kolları yöneticiliği yaptı. Kocaeli İzmit İlçe yöneticiliği yaptı. Kocaeli İzmit İlçe Emek Komisyonu’nda görev aldı. Kocaeli İzmit Örgütlenme Komisyonu üyeliği yaptı. Mahalle temsilciliği yaptı. 7 Haziran 2015 yılında Kocaeli Milletvekili seçildi. 25. dönem TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyesi oldu. 1 Kasım 2015 yılında yeniden Kocaeli Milletvekili seçildi. 26. dönem TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi seçildi. 26. dönem Anayasa Komisyonu üyesi oldu. 27. dönem TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi seçildi. Çok sayıda dernek ve STK üyesidir. İngilizce biliyor. Evli ve bir çocuk annesidir.

1982 doğumlu .2004 yılında Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.

Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Yüksek Lisans eğitimi halen devam etmektedir. Kocaeli Barosu’na bağlı serbest Avukat olarak çalıştı.

Kocaeli İl Kadın Kolları yöneticiliği yaptı. Kocaeli İzmit İlçe yöneticiliği yaptı.

Kocaeli İzmit İlçe Emek Komisyonu’nda görev aldı. Kocaeli İzmit Örgütlenme Komisyonu üyeliği yaptı. Mahalle temsilciliği yaptı. 7 Haziran 2015 yılında Kocaeli Milletvekili seçildi.

25. dönem TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyesi oldu. 1 Kasım 2015 yılında yeniden Kocaeli Milletvekili seçildi. 26. dönem TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi seçildi.

26. dönem Anayasa Komisyonu üyesi oldu. 27. dönem TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi seçildi. Çok sayıda dernek ve STK üyesidir. İngilizce biliyor. Evli ve bir çocuk annesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.