19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

HÜRRİYET MAHALLESİ ADAYINA SAHİP ÇIKTI

Gebze 27.12.2018 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

HÜRRİYET MAHALLESİ ADAYINA SAHİP ÇIKTI

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun seçim çalışmaları kapsamında Hürriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu.

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun seçim çalışmaları kapsamında Hürriyet Mahallesi’nde Adnan Civil başkanlığındaki Hürriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. Mahallelinin toplantının düzenlediği salona sığmadığı toplantıda Dursun’a CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli de eşlik etti. Mahalleli yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Dursun’a sevgisini ve desteğini de sergiledi. KENTSEL DÖNÜŞÜM İLAN EDİLEN YERDE YAPI KAYIT BELGESİ OLMAZ Toplantının ana gündem maddesini imar barışı ve yapı kayıt belgesi oluşturdu. Aynı zamanda Gebze Rantsal Dönüşümle Mücadele Platformu’nun gönüllü hukuk danışmanlığını sürdüren ve mahallelinin tapu sorunu ile yakından ilgilenen Recep Dursun vatandaşı yapı kayıt belgesi için başvuruda bulunmamaları, başvuruda bulunanların ise ödeme yapmamaları konusunda uyardı. Dursun, “3194 sayılı İmar Kanunu’na eklenen geçici 16’ncı maddeye göre, kentsel dönüşüm alanı ilan edilen yerde yapı kayıt belgesi olmaz” dedi. KILIÇDAROĞLU’NDAN DURSUN’U ADAY GÖSTERMESİNİ İSTEMİŞLERDİ Toplantıya Hürriyet Mahallesi Derneği Muhtarı Ekrem Çakır, Yavuz Selim Mahallesi Derneği Başkanı Osman Karaman ile birlikte çok sayıda yurttaş da katıldı. Beylikbağı ve civar mahallelerden vatandaşların kısa süre önce tapu sorununun çözümü amacıyla gittiği Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Recep Dursun’un belediye başkan adayı gösterilmesini isteyen mahalleli toplantıda da desteğini sürdürdü. ADAYLARINA SAHİP ÇIKTILAR CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz toplantıda mahallelinin bu talebini hatırlatarak, “Recep Dursun’un adayımız olmasını siz istediniz ve aday çıkarttınız. Bu saatten sonra adayımız sizlere emanettir” dedi. Hürriyet Mahallesi Derneği Başkanı Adnan Civil, altı yıldır tapu mücadelelerine destek veren Recep Dursun’u yerel seçimlerde desteklediklerini kaydetti. Dernek yönetiminden Mustafa Cebeci de toplantıda söz alarak Dursun’a desteklerinin sürdüğünü ve bu yerel seçimde Gebze’ye belediye başkanı seçilmesi için elinden geleni yapacaklarını kaydetti.
CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun seçim çalışmaları kapsamında Hürriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu.

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun seçim çalışmaları kapsamında Hürriyet Mahallesi’nde Adnan Civil başkanlığındaki Hürriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. Mahallelinin toplantının düzenlediği salona sığmadığı toplantıda Dursun’a CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli de eşlik etti. Mahalleli yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Dursun’a sevgisini ve desteğini de sergiledi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM İLAN EDİLEN YERDE YAPI KAYIT BELGESİ OLMAZ

Toplantının ana gündem maddesini imar barışı ve yapı kayıt belgesi oluşturdu. Aynı zamanda Gebze Rantsal Dönüşümle Mücadele Platformu’nun gönüllü hukuk danışmanlığını sürdüren ve mahallelinin tapu sorunu ile yakından ilgilenen Recep Dursun vatandaşı yapı kayıt belgesi için başvuruda bulunmamaları, başvuruda bulunanların ise ödeme yapmamaları konusunda uyardı. Dursun, “3194 sayılı İmar Kanunu’na eklenen geçici 16’ncı maddeye göre, kentsel dönüşüm alanı ilan edilen yerde yapı kayıt belgesi olmaz” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN DURSUN’U ADAY GÖSTERMESİNİ İSTEMİŞLERDİ

Toplantıya Hürriyet Mahallesi Derneği Muhtarı Ekrem Çakır, Yavuz Selim Mahallesi Derneği Başkanı Osman Karaman ile birlikte çok sayıda yurttaş da katıldı. Beylikbağı ve civar mahallelerden vatandaşların kısa süre önce tapu sorununun çözümü amacıyla gittiği Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Recep Dursun’un belediye başkan adayı gösterilmesini isteyen mahalleli toplantıda da desteğini sürdürdü.

ADAYLARINA SAHİP ÇIKTILAR

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz toplantıda mahallelinin bu talebini hatırlatarak, “Recep Dursun’un adayımız olmasını siz istediniz ve aday çıkarttınız. Bu saatten sonra adayımız sizlere emanettir” dedi. Hürriyet Mahallesi Derneği Başkanı Adnan Civil, altı yıldır tapu mücadelelerine destek veren Recep Dursun’u yerel seçimlerde desteklediklerini kaydetti. Dernek yönetiminden Mustafa Cebeci de toplantıda söz alarak Dursun’a desteklerinin sürdüğünü ve bu yerel seçimde Gebze’ye belediye başkanı seçilmesi için elinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.