19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hürriyet, sıkı çalışıyor

Kocaeli 25.02.2017 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hürriyet, sıkı çalışıyor

TBMM’deki yoğun çalışma mesaisi sonrasında kente geri dönen CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, haftasonu tüm ilçeleri gezerek, kadınlarla bir araya gelecek, süreci değerlendirecek

İLÇE PROGRAMLARINA DEVAM TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi olan ve geçtiğimiz Salı günü de ilk kez bu görevine başlayan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM’de 3 gün süren görüşmeleri yönettikten sonra kente geri döndü, saha çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Dün Kandıra’da ziyaretlerde bulunan milletvekili Hürriyet, bugün ise; İzmit, Derince, Körfez, Başiskele, Gölcük ve Kartepe’de partili kadınlarla buluşacak. Milletvekili Hürriyet, yarın da Darıca ve Gebze’de kadınlarla buluşacak. Yoğun programını partililerle paylaşan milletvekili Hürriyet, “Gece geç saatte Ankara'daki çalışmaları tamamlayıp Kocaeli'ye döndük. Döner dönmez sahadaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu toplantılar sonucu oluşacak kadın ekiplerimiz, referanduma kadar ülkesinin geleceği için çalışacaklar. Bana da görev verin diyen herkesi bekliyoruz” dedi.  
TBMM’deki yoğun çalışma mesaisi sonrasında kente geri dönen CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, haftasonu tüm ilçeleri gezerek, kadınlarla bir araya gelecek, süreci değerlendirecek

İLÇE PROGRAMLARINA DEVAM

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi olan ve geçtiğimiz Salı günü de ilk kez bu görevine başlayan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM’de 3 gün süren görüşmeleri yönettikten sonra kente geri döndü, saha çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Dün Kandıra’da ziyaretlerde bulunan milletvekili Hürriyet, bugün ise; İzmit, Derince, Körfez, Başiskele, Gölcük ve Kartepe’de partili kadınlarla buluşacak. Milletvekili Hürriyet, yarın da Darıca ve Gebze’de kadınlarla buluşacak. Yoğun programını partililerle paylaşan milletvekili Hürriyet, “Gece geç saatte Ankara'daki çalışmaları tamamlayıp Kocaeli'ye döndük. Döner dönmez sahadaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu toplantılar sonucu oluşacak kadın ekiplerimiz, referanduma kadar ülkesinin geleceği için çalışacaklar. Bana da görev verin diyen herkesi bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.