Hürriyet ve Tarhan Adalet Yürüyüşünü değerlendirdi!

Kocaeli 11.07.2017 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hürriyet ve Tarhan Adalet Yürüyüşünü değerlendirdi!

CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahsin Tarhan 25 gün süren ‘Adalet Yürüyüşüne bir değerlendirdi. CHP’li Hürriyet, “Milyonlar yalnız bırakmadı” derken, Tarhan ise, “halkın ilgisinin ilk günden sonra giderek arttığını” söyledi.

HÜRRİYET "MİLYONLAR YALNIZ BIRAKMADI CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet "Milyonlar yalnız bırakmadı" dedi. 25 gün süren ‘Adalet Yürüyüşüne bir değerlendirmede CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet de insanların ‘Adalet Yürüyüşüne beklentilerin çok üzerinde ilginin olduğunu dile getirerek, “İnsanlar kendi istekleriyle, kendi talepleriyle bu eyleme destek vermesi benim açımdan en muhteşem andı” dedi. “COŞKU MİTİNGDE ARTTI” Kılıçdaroğlu’nun tek başına yürüyeceğini söylemesine rağmen arkasından milyonların yürüdüğünü kaydeden Hürriyet, “Maltepe’deki miting ile coşkumuz daha da arttı. Parti ayrımı olmadan, tek bir amaç altında ‘hak, hukuk, adalet’ sloganları ile yürüdük. Adalet, herkes için adalettir” açıklamasında bulundu. Hürriyet, “İsteğimiz sesimizi herkese duyurmaktı ve bunu başardık. İnsanlar korkularını yendi. Herkes mücadelenin sokaklarda da yapılabileceğini gördü. Her kesimden insan yürüyüşe destek verdi. Bizim için bu çok önemliydi. Haklı olduğumuzu herkese gösterdik. Meşru olan haktır ve haklı olan her zaman kazanır.” TARHAN: “KOCAELİ KONUŞULDU” CHP Milletvekili Tahsin Tarhan ise yapılan yürüyüşün Kocaeli geçişi ve büyük final hakkında açıklamalarda bulundu. Yürüyüşün Ankara’dan itibaren plansız şekilde başladığını dile getiren Tarhan, halkın ilgisinin ilk günden sonra giderek arttığını, Kocaeli’de ise genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve yürüyüşe katılanların büyük bir sevgi seli ile karşılaştıklarını dile getirdi. YAHYA KAPTAN’DAKİ MOLA YÜRÜYÜŞE DAMGASINI VURDU Kartepe girişinde binlerce insan karşılama noktasına geldiğini anlatan Tarhan, “Yahya Kaptan’da verdiğimiz konaklama aslında yürüyüşe damgasını vurdu. Yürüyüşe başka illerden katılan vatandaşlar Yahya Kaptan’daki misafirperverlikten çok etkilendi. Mahalle sakinleri insanları evlerine davet etti, yıkanacak eşyalarını, duş ihtiyacı olup olmadığını sordu. İstanbul’a varana kadar Yahya Kaptan konuşuldu. Yürüyüş, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin demokrasi açısından yıllarca konuşulacak” ifadelerini kullandı.
CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahsin Tarhan 25 gün süren ‘Adalet Yürüyüşüne bir değerlendirdi. CHP’li Hürriyet, “Milyonlar yalnız bırakmadı” derken, Tarhan ise, “halkın ilgisinin ilk günden sonra giderek arttığını” söyledi.

HÜRRİYET "MİLYONLAR YALNIZ BIRAKMADI

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet "Milyonlar yalnız bırakmadı" dedi. 25 gün süren ‘Adalet Yürüyüşüne bir değerlendirmede CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet de insanların ‘Adalet Yürüyüşüne beklentilerin çok üzerinde ilginin olduğunu dile getirerek, “İnsanlar kendi istekleriyle, kendi talepleriyle bu eyleme destek vermesi benim açımdan en muhteşem andı” dedi.

“COŞKU MİTİNGDE ARTTI”

Kılıçdaroğlu’nun tek başına yürüyeceğini söylemesine rağmen arkasından milyonların yürüdüğünü kaydeden Hürriyet, “Maltepe’deki miting ile coşkumuz daha da arttı. Parti ayrımı olmadan, tek bir amaç altında ‘hak, hukuk, adalet’ sloganları ile yürüdük. Adalet, herkes için adalettir” açıklamasında bulundu. Hürriyet, “İsteğimiz sesimizi herkese duyurmaktı ve bunu başardık. İnsanlar korkularını yendi. Herkes mücadelenin sokaklarda da yapılabileceğini gördü. Her kesimden insan yürüyüşe destek verdi. Bizim için bu çok önemliydi. Haklı olduğumuzu herkese gösterdik. Meşru olan haktır ve haklı olan her zaman kazanır.”

TARHAN: “KOCAELİ KONUŞULDU”

CHP Milletvekili Tahsin Tarhan ise yapılan yürüyüşün Kocaeli geçişi ve büyük final hakkında açıklamalarda bulundu. Yürüyüşün Ankara’dan itibaren plansız şekilde başladığını dile getiren Tarhan, halkın ilgisinin ilk günden sonra giderek arttığını, Kocaeli’de ise genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve yürüyüşe katılanların büyük bir sevgi seli ile karşılaştıklarını dile getirdi.

YAHYA KAPTAN’DAKİ MOLA YÜRÜYÜŞE DAMGASINI VURDU

Kartepe girişinde binlerce insan karşılama noktasına geldiğini anlatan Tarhan, “Yahya Kaptan’da verdiğimiz konaklama aslında yürüyüşe damgasını vurdu. Yürüyüşe başka illerden katılan vatandaşlar Yahya Kaptan’daki misafirperverlikten çok etkilendi. Mahalle sakinleri insanları evlerine davet etti, yıkanacak eşyalarını, duş ihtiyacı olup olmadığını sordu. İstanbul’a varana kadar Yahya Kaptan konuşuldu. Yürüyüş, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin demokrasi açısından yıllarca konuşulacak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.