Hürriyet yeniden!

Kocaeli 10.02.2016 - 14:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hürriyet yeniden!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, iki haftalık aranın ardından yeniden çalışmalara başladı.

Eşinin tedavisinin tamamlanmasının ardından Fatma Kaplan Hürriyet, çalışmalara yeniden başladığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 1 Kasım’da Kocaeli halkının kendilerine görev verdiğinin altını çizen Hürriyet, bu kapsamda yeniden görev ve sorumlulukları için sahaya ineceğini söyledi. Hürriyet, “Hayatta her ne yaşarsak yaşayalım hepsi bizler için bir sınav. Ve inancımızı, umudumuzu kaybetmeden bu sınavları aşmak gerekli.”dedi. KOCAELİ’YE EMANET Açıklamalarını sürdüren Hürriyet, “Yaşıyor olmamız en büyük lütuf. Ve yaşıyorsak hayatın bize yüklediği sorumluluklar var.  2 haftalık aradan sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz. 7 Haziran ve 1 Kasım'da halkımız bizlere güvenerek, inanarak oy verdi. Partililerimiz var gücüyle çalıştı, emek verdi.  Ülkemizde bunca sorun varken çalışmadan olmaz. Bu inançla ve 26'ncı Dönem Parlamentosunun siyasal sorumluluğunu taşıyor olmanın bilinciyle sabah 06.00'da Ankara yollarındayız. Partimizin kapalı grup toplantısı, Komisyon toplantısı ve genel kurul çalışmalarına katılacağız. Sevgili eşimi doktorlarımıza ve Kocaelimize emanet bıraktım.”
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, iki haftalık aranın ardından yeniden çalışmalara başladı.

Eşinin tedavisinin tamamlanmasının ardından Fatma Kaplan Hürriyet, çalışmalara yeniden başladığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 1 Kasım’da Kocaeli halkının kendilerine görev verdiğinin altını çizen Hürriyet, bu kapsamda yeniden görev ve sorumlulukları için sahaya ineceğini söyledi. Hürriyet, “Hayatta her ne yaşarsak yaşayalım hepsi bizler için bir sınav. Ve inancımızı, umudumuzu kaybetmeden bu sınavları aşmak gerekli.”dedi.

KOCAELİ’YE EMANET

Açıklamalarını sürdüren Hürriyet, “Yaşıyor olmamız en büyük lütuf. Ve yaşıyorsak hayatın bize yüklediği sorumluluklar var.  2 haftalık aradan sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz.

7 Haziran ve 1 Kasım'da halkımız bizlere güvenerek, inanarak oy verdi. Partililerimiz var gücüyle çalıştı, emek verdi.  Ülkemizde bunca sorun varken çalışmadan olmaz. Bu inançla ve 26'ncı Dönem Parlamentosunun siyasal sorumluluğunu taşıyor olmanın bilinciyle sabah 06.00'da Ankara yollarındayız. Partimizin kapalı grup toplantısı, Komisyon toplantısı ve genel kurul çalışmalarına katılacağız. Sevgili eşimi doktorlarımıza ve Kocaelimize emanet bıraktım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.