Hüseyin Deniz’den Hacıosmanoğlu bombası

Spor 21.06.2019 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hüseyin Deniz’den Hacıosmanoğlu bombası

Gebzespor başkanlığına adaylığını açıklayan Gebzeli iş insanı Hüseyin Deniz’e birçok kesimden ciddi bir destek gelirken, ortaya çıkan bir isim ise bomba etkisi yarattı.  Bir dönem Trabzonspor’un da başkanlığını yapan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan adayı Hüseyin Deniz’in yönetim listesinde yer alacağı öğrenildi. Deniz’in aynı zamanda halasının oğlu olduğu öğrenilen Hacıosmanoğlu’nun, Gebzeli iş insanı Deniz’e büyük bir destek vereceği ve Gebzespor’u üst liglere taşıma adına akılcı bir politika izleyerek Hüseyin Deniz ile birlikte uzun vadeli bir planlama yapacağı öğrenildi. DENİZ: HACIOSMANOĞLU BİZİM İÇİN BÜYÜK GÜÇ İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Gebzespor’a vereceği desteği doğrulayan başkan adayı Hüseyin Deniz, başkanlığa adaylığını açıklamasının ardından Türkiye’nin önde gelen spor adamlarından çok ciddi bir destek almanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da kendileri için büyük bir güç olacağını söyledi. Güçlü bir yönetim listesi hazırladığını söyleyen Deniz listesini Çarşamba günü açıklayacağını söyledi. DENİZ: GÖNÜL DESTEĞİ İSTİYORUM Gebzespor başkan adayı Hüseyin Deniz yaptığı açıklamada, “İlk gün söylediğim gibi aynısını yineliyorum. Ben herkesten gönül desteği istiyorum. Allah’ımızı şükürler olsun bizi seven dostlarımız çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadılar. Şahsıma gösterilen destek için herkese sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum”dedi.

Gebzespor başkanlığına adaylığını açıklayan Gebzeli iş insanı Hüseyin Deniz’e birçok kesimden ciddi bir destek gelirken, ortaya çıkan bir isim ise bomba etkisi yarattı.  Bir dönem Trabzonspor’un da başkanlığını yapan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan adayı Hüseyin Deniz’in yönetim listesinde yer alacağı öğrenildi. Deniz’in aynı zamanda halasının oğlu olduğu öğrenilen Hacıosmanoğlu’nun, Gebzeli iş insanı Deniz’e büyük bir destek vereceği ve Gebzespor’u üst liglere taşıma adına akılcı bir politika izleyerek Hüseyin Deniz ile birlikte uzun vadeli bir planlama yapacağı öğrenildi.

DENİZ: HACIOSMANOĞLU BİZİM İÇİN BÜYÜK GÜÇ

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Gebzespor’a vereceği desteği doğrulayan başkan adayı Hüseyin Deniz, başkanlığa adaylığını açıklamasının ardından Türkiye’nin önde gelen spor adamlarından çok ciddi bir destek almanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da kendileri için büyük bir güç olacağını söyledi. Güçlü bir yönetim listesi hazırladığını söyleyen Deniz listesini Çarşamba günü açıklayacağını söyledi.

DENİZ: GÖNÜL DESTEĞİ İSTİYORUM

Gebzespor başkan adayı Hüseyin Deniz yaptığı açıklamada, “İlk gün söylediğim gibi aynısını yineliyorum. Ben herkesten gönül desteği istiyorum. Allah’ımızı şükürler olsun bizi seven dostlarımız çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadılar. Şahsıma gösterilen destek için herkese sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.