Hüseyin Deniz’den kongre kararı

Spor 10.11.2019 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hüseyin Deniz’den kongre kararı

VE GEBZESPOR KONGREYE GİDİYOR

Gebzespor kongreye gidiyor. Son haftalarda yaşanan kaos ortamının Gebzespor’a zarar vermemesi adına kongre kararı aldığını belirten Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın 23 Kasım Cumartesi günü gerçekleşeceğini söyledi. Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz kongre kararı aldı. Deniz aldığı karar sonrasında şu açıklamalara yer verdi: Başkanlığa aday olurken, gerek eski dönem kulüp başkanlarının, gerek taraftarların, gerekse basın mensuplarının gönül rızasını alarak bu işe girdim. Gebzespor’a 4-5 tane başkan adayı mı vardı da ben onlara engel oldum? Yola çıkarken öncelikle Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz ile görüştüm ve kendisinden kurban pazarı gelirinin sözünü aldım. Meclisten kulübümüze 300 Bin TL’lik yardım çıktı. Bunun 150 Bin TL’sini aldık, 50 Bin TL’si ise Gebzespor’un hacizli hesabına gittiği için bu para bloke oldu. Bunun dışında mülki amirlerden tek kuruş para almadık. Gerisinin tamamını ben karşıladım. BÜYÜKAKIN VE BÜYÜKGÖZ’E TEŞEKKÜR Zinnur başkanımızdan Allah rızası olsun. Kendisi elinden geldiği kadar Gebzespor için elini taşın altına koymaktan geri kalmadı. Benim ricam üzerine kendisi 3-4 yere giderek Gebzespor için destek istedi. Aynı şekilde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’a da teşekkür ediyorum. Kendisini kulübümüzün erzak ihtiyacının karşılaşması için her ay 30 Bin TL’lik kart verdi. 150 Bin TL’lik forma ve antrenman malzemesi desteği sağladı. EN BÜYÜK HATAM… Benim en büyük hatam yönetimde ve futbol takımı içerisinde 2-3 tane yanlış isimleri seçmem oldu. Bunun dışında çok iyi bir takım kurduğuma inanmıyorum. Menajer oyununa asla düşmedik. Torbalıspor maçında 1-0 öne geçmemize rağmen aleyhimize istifa tezahüratları yapıldı. Takım maç kazandı yine de hakkımda karalama kampanyası yapıldı. Ama ben buna rağmen yine de kaçmadım. Gebzespor için elimden gelen tüm fedakarlığı yaptım. GEBZESPOR MENFAATLERİNİ DÜŞÜNDÜM Gebzespor’un kalıcı bir geliri olsun diye otopark ihalesini aldık. Ben bu ihaleye şahsım olarak girip alamaz mıydım, elbette alırdım. Ama asla böyle bir düşüncem olmadı. Attığım her adımda Gebzespor menfaatlerini düşündüm. Bugün itibariyle kongre kararı alıyorum. Pazartesi günü dilekçemi vereceğim. Gebzespor başkanlığına aday olan doğru bir isme sonsuz destek vereceğimin bilinmesini istiyorum.
VE GEBZESPOR KONGREYE GİDİYOR

Gebzespor kongreye gidiyor. Son haftalarda yaşanan kaos ortamının Gebzespor’a zarar vermemesi adına kongre kararı aldığını belirten Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın 23 Kasım Cumartesi günü gerçekleşeceğini söyledi.

Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz kongre kararı aldı. Deniz aldığı karar sonrasında şu açıklamalara yer verdi: Başkanlığa aday olurken, gerek eski dönem kulüp başkanlarının, gerek taraftarların, gerekse basın mensuplarının gönül rızasını alarak bu işe girdim. Gebzespor’a 4-5 tane başkan adayı mı vardı da ben onlara engel oldum? Yola çıkarken öncelikle Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz ile görüştüm ve kendisinden kurban pazarı gelirinin sözünü aldım. Meclisten kulübümüze 300 Bin TL’lik yardım çıktı. Bunun 150 Bin TL’sini aldık, 50 Bin TL’si ise Gebzespor’un hacizli hesabına gittiği için bu para bloke oldu. Bunun dışında mülki amirlerden tek kuruş para almadık. Gerisinin tamamını ben karşıladım.

BÜYÜKAKIN VE BÜYÜKGÖZ’E TEŞEKKÜR

Zinnur başkanımızdan Allah rızası olsun. Kendisi elinden geldiği kadar Gebzespor için elini taşın altına koymaktan geri kalmadı. Benim ricam üzerine kendisi 3-4 yere giderek Gebzespor için destek istedi. Aynı şekilde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’a da teşekkür ediyorum. Kendisini kulübümüzün erzak ihtiyacının karşılaşması için her ay 30 Bin TL’lik kart verdi. 150 Bin TL’lik forma ve antrenman malzemesi desteği sağladı.

EN BÜYÜK HATAM…

Benim en büyük hatam yönetimde ve futbol takımı içerisinde 2-3 tane yanlış isimleri seçmem oldu. Bunun dışında çok iyi bir takım kurduğuma inanmıyorum. Menajer oyununa asla düşmedik. Torbalıspor maçında 1-0 öne geçmemize rağmen aleyhimize istifa tezahüratları yapıldı. Takım maç kazandı yine de hakkımda karalama kampanyası yapıldı. Ama ben buna rağmen yine de kaçmadım. Gebzespor için elimden gelen tüm fedakarlığı yaptım.

GEBZESPOR MENFAATLERİNİ DÜŞÜNDÜM

Gebzespor’un kalıcı bir geliri olsun diye otopark ihalesini aldık. Ben bu ihaleye şahsım olarak girip alamaz mıydım, elbette alırdım. Ama asla böyle bir düşüncem olmadı. Attığım her adımda Gebzespor menfaatlerini düşündüm. Bugün itibariyle kongre kararı alıyorum. Pazartesi günü dilekçemi vereceğim. Gebzespor başkanlığına aday olan doğru bir isme sonsuz destek vereceğimin bilinmesini istiyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.