Huzur uygulamasında yakalandılar!

Kocaeli 13.06.2019 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Huzur uygulamasında yakalandılar!

Polis ekiplerince okulların çevrelerinde yapılan huzur uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

2018-2019 eğitim öğretim yılında okullar ve çevresinde alınan güvenlik tedbirleri kapsamında ülke genelinde Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığıkoordinesinde eş zamanlı olarak yapılan huzur uygulaması Kocaeli'de de gerçekleştirildi. Kocaeli Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü TEM, Narkotik, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, ve ilçe emniyet müdürlüklerinden 162 ekip, 571 polisin katılımıyla gerçekleştirilen "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetimi ve Tek Dal Sigara Uygulaması", il genelinde eş zamanlı olarak yapıldı. Sabah saatlerinde başlayan uygulama kapsamında bin 796 şahsın kimlik kontrolleri ve üst aramaları yapıldı. Yapılan kontrollerde farklı suçlardan arandığı tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı. Ekipler tarafından okulların çevrelerinde bulunan 324 iş yeri kontrol edildi. Yapılan kontrollerde Karamürsel ilçesinde 1 iş yerine ruhsat bulundurmamaktan, Darıca ilçesinde bulunan 1 büfeye de uygunsuz sigara satışı yapmaktan idari işlem yapıldı. Kontroller kapsamında ise 432 araç durdurularak, çeşitli kontroller yapıldı. Kontrollerde 11 araca farklı sebeplerden dolayı toplam 2 bin 204 TL para cezası kesilirken, 5 araç da trafikten men edildi. ​
Polis ekiplerince okulların çevrelerinde yapılan huzur uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

2018-2019 eğitim öğretim yılında okullar ve çevresinde alınan güvenlik tedbirleri kapsamında ülke genelinde Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığıkoordinesinde eş zamanlı olarak yapılan huzur uygulaması Kocaeli'de de gerçekleştirildi. Kocaeli Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü TEM, Narkotik, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, ve ilçe emniyet müdürlüklerinden 162 ekip, 571 polisin katılımıyla gerçekleştirilen "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetimi ve Tek Dal Sigara Uygulaması", il genelinde eş zamanlı olarak yapıldı.

Sabah saatlerinde başlayan uygulama kapsamında bin 796 şahsın kimlik kontrolleri ve üst aramaları yapıldı. Yapılan kontrollerde farklı suçlardan arandığı tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı. Ekipler tarafından okulların çevrelerinde bulunan 324 iş yeri kontrol edildi. Yapılan kontrollerde Karamürsel ilçesinde 1 iş yerine ruhsat bulundurmamaktan, Darıca ilçesinde bulunan 1 büfeye de uygunsuz sigara satışı yapmaktan idari işlem yapıldı. Kontroller kapsamında ise 432 araç durdurularak, çeşitli kontroller yapıldı. Kontrollerde 11 araca farklı sebeplerden dolayı toplam 2 bin 204 TL para cezası kesilirken, 5 araç da trafikten men edildi. ​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.