19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Huzurlarınızda yeni yönetim

Spor 23.06.2017 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Huzurlarınızda yeni yönetim

GEBZESPOR’UN YENİ YÖNETİMİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Gebzespor yönetim kurulu üyeleri, yeni sezonun ilk toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. Gebzespor’un yeni emektarları, Başkan Yusuf Öztürk’e tam destek vererek mor beyazlıları başarıya taşımak adına ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Gebzespor yönetim kurulu üyeleri, yeni sezonun ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yusuf Öztürk başkanlığında kulüp tesislerinde toplanarak tanışma toplantısı yapan yönetim, görev dağılımını da gerçekleştirdi. Yeni sezonda mor beyazlıların başarısı için mesailerini harcayacak olan çiçeği burnunda yöneticilerin heyecanları gözlerinden okunurken, yöneticiler Başkan Öztürk’e olan güvenlerini dile getirerek Gebzespor’u hak ettiği yere taşımak adına ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini belirttiler. Hem idari hem de sportif anlamda kurumsal ve şeffaf bir çalışma yürütmeyi amaçlayan Gebzespor’da, doğru bir planlama ile her bir yöneticinin aktif bir şekilde görev yapacağı belirtildi. GEBZESPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİ GÖREV DAĞILIMI: YUSUF İZZETTİN ÖZTÜRK-BAŞKAN ÖZKAN ÖZKANCA-BAŞKAN VEKİLİ İLKER ALTINKAYA-BAŞKAN YARDIMCISI MURAT ARSLANTÜRK-BAŞKAN YARDIMCISI MELİK KANŞIRAY-BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET TÜYÜZ-BAŞKAN YARDIMCISI RECEP AVCI-TARAFTAR SORUMLUSU BAŞKAN YARDIMCISI ABBAS SIR-FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU ZEKİ SARI-ASBAŞKAN ADEM DOĞRUL-ALT YAPI SORUMLUSU SERVET SEZGEKO-ALT YAPI SORUMLUSU MUSTAFA TURHAN-STADYUM VE TESİS SORUMLUSU CEM DEMİR-BASIN SÖZCÜSÜ ADNAN ÖZTÜRK-MALİ ASBAŞKAN ZEKİ ŞENTÜRK-MÜSABAKA GÜVENLİK SORUMLUSU CEVAT SAYAN-YÖNETİM KURULU ÜYESİ YASİN BOZKARA-PROTOKOL SORUMLUSU SİNASİ SÖZBİR- PROTOKOL SORUMLUSU KÖKSAL AYDIN-YÖNETİM KURULU ÜYESİ HİKMET ALTINKAYA-YÖNETİM KURULU ÜYESİ HAKAN ALTINTAŞ- YÖNETİM KURULU ÜYESİ
GEBZESPOR’UN YENİ YÖNETİMİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Gebzespor yönetim kurulu üyeleri, yeni sezonun ilk toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. Gebzespor’un yeni emektarları, Başkan Yusuf Öztürk’e tam destek vererek mor beyazlıları başarıya taşımak adına ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Gebzespor yönetim kurulu üyeleri, yeni sezonun ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yusuf Öztürk başkanlığında kulüp tesislerinde toplanarak tanışma toplantısı yapan yönetim, görev dağılımını da gerçekleştirdi. Yeni sezonda mor beyazlıların başarısı için mesailerini harcayacak olan çiçeği burnunda yöneticilerin heyecanları gözlerinden okunurken, yöneticiler Başkan Öztürk’e olan güvenlerini dile getirerek Gebzespor’u hak ettiği yere taşımak adına ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini belirttiler. Hem idari hem de sportif anlamda kurumsal ve şeffaf bir çalışma yürütmeyi amaçlayan Gebzespor’da, doğru bir planlama ile her bir yöneticinin aktif bir şekilde görev yapacağı belirtildi.

GEBZESPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİ GÖREV DAĞILIMI:

YUSUF İZZETTİN ÖZTÜRK-BAŞKAN

ÖZKAN ÖZKANCA-BAŞKAN VEKİLİ

İLKER ALTINKAYA-BAŞKAN YARDIMCISI

MURAT ARSLANTÜRK-BAŞKAN YARDIMCISI

MELİK KANŞIRAY-BAŞKAN YARDIMCISI

MEHMET TÜYÜZ-BAŞKAN YARDIMCISI

RECEP AVCI-TARAFTAR SORUMLUSU BAŞKAN YARDIMCISI

ABBAS SIR-FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU

ZEKİ SARI-ASBAŞKAN

ADEM DOĞRUL-ALT YAPI SORUMLUSU

SERVET SEZGEKO-ALT YAPI SORUMLUSU

MUSTAFA TURHAN-STADYUM VE TESİS SORUMLUSU

CEM DEMİR-BASIN SÖZCÜSÜ

ADNAN ÖZTÜRK-MALİ ASBAŞKAN

ZEKİ ŞENTÜRK-MÜSABAKA GÜVENLİK SORUMLUSU

CEVAT SAYAN-YÖNETİM KURULU ÜYESİ

YASİN BOZKARA-PROTOKOL SORUMLUSU

SİNASİ SÖZBİR- PROTOKOL SORUMLUSU

KÖKSAL AYDIN-YÖNETİM KURULU ÜYESİ

HİKMET ALTINKAYA-YÖNETİM KURULU ÜYESİ

HAKAN ALTINTAŞ- YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.