19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İbrahim'den soğukkanlı penaltı

Spor 24.02.2016 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İbrahim'den soğukkanlı penaltı

İbrahim'den soğukkanlı penaltı

İbrahim Yılmaz atıyor, Darıca puanları topluyor. Yıldız oyuncu sonradan oyuna girdi ve 86.dakikada attığı golle takımına hayat verdi. Ligin ikinci yarısında gollerini ardı ardına sıralayan İbrahim Yılmaz, 10.golünü Tavşanlı Linyitspor ağlarına gönderdi. Forma giydiği son 6 maçta 5.golünü atan başarılı santrafor, bu gollerin 3'ünü penaltıdan kaydetti. SOĞUKKANLI VE ÖZGÜVENLİ Tavşanlı Linyitspor karşısında kazanılan penaltıda topun başına geçen İbrahim Yılmaz, son derece soğukkanlı ve kendinden emin vuruşuyla topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek Darıca Gençlerbirliği'ne 3 puan kazandırdı. 
İbrahim'den soğukkanlı penaltı

İbrahim Yılmaz atıyor, Darıca puanları topluyor. Yıldız oyuncu sonradan oyuna girdi ve 86.dakikada attığı golle takımına hayat verdi. Ligin ikinci yarısında gollerini ardı ardına sıralayan İbrahim Yılmaz, 10.golünü Tavşanlı Linyitspor ağlarına gönderdi. Forma giydiği son 6 maçta 5.golünü atan başarılı santrafor, bu gollerin 3'ünü penaltıdan kaydetti.

SOĞUKKANLI VE ÖZGÜVENLİ

Tavşanlı Linyitspor karşısında kazanılan penaltıda topun başına geçen İbrahim Yılmaz, son derece soğukkanlı ve kendinden emin vuruşuyla topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek Darıca Gençlerbirliği'ne 3 puan kazandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.