İbrahim Pehlivan'ın acı günü!

Kocaeli 13.12.2017 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İbrahim Pehlivan'ın acı günü!

Gebze ve Darıca'nın eski belediye başkanı İbrahim Pehlivan'ın annesi Selime Pehlivan, hayatını kaybetti.

Gebze ve Darıca'nın eski belediye başkanı İbrahim Pehlivan'ın annesi Selime Pehlivan, hayatını kaybetti. Pehlivan, bugün ikindi namazına müteakip Darıca Osmangazi Mahallesi Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Gebze ve Kocaeli protokolünün de cenaze namazına katılması ve İbrahim Pehlivan'a acı gününde destek vermeleri bekleniyor. Hedef Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet pehlivan ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.  
Gebze ve Darıca'nın eski belediye başkanı İbrahim Pehlivan'ın annesi Selime Pehlivan, hayatını kaybetti.

Gebze ve Darıca'nın eski belediye başkanı İbrahim Pehlivan'ın annesi Selime Pehlivan, hayatını kaybetti. Pehlivan, bugün ikindi namazına müteakip Darıca Osmangazi Mahallesi Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Gebze ve Kocaeli protokolünün de cenaze namazına katılması ve İbrahim Pehlivan'a acı gününde destek vermeleri bekleniyor.

Hedef Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet pehlivan ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.